Scriam in data de 20 octombrie 2010 o postare intitulata : Culmea cinismului la Cantina de Ajutor Social Giurgiu! in care spuneam cum  : Conducerea Cantinei de Ajutor Social din Giurgiu a fost nevoită, din lipsă de bani, să reducă numărul beneficiarilor de hrană, de la 300 la 85.

Nu acelasi lucru se intampla cand este vorba de echipa de fotbal, echipa care nici macar nu mai poarta numele orasului nostru ci a fost preluata ( numai cu numele de un om de afaceri schimbandu-i numele in Astra II) .Colac peste pupaza acum primaria a gasit ca este nevoie si pentru echipa de handbal de un ajutor financiar.

Asadar, in sedinta din data de 04 noiembrie 2010 Consiliul Local al Municipiului Giurgiu , la propunerea primarului Lucian Iliescu a hotarat alocarea unui sprijin financiar in suma de 10.000 Ron clubului sportiv  a Dunarea Giurgiu, suma necesara  echipelor de handbal pe anul 2010.
Nu este  aceasta o mentalitate de nazist?  Sa iei mancarea de la gura sarmanilor din lipsa de fonduri dar sa arunci cu bani pe echipe de handbal fara nici un pic scrupule?

4 COMENTARII

 1. DRAGA PESURSE DE UNDE STII TU CARE E MENTALITATEA DE NAZIST?
  SE PRESUPUNE CA OBOSITELE ALEA DE ECHIPE MERG PE UNDEVA SA JOACE SI MAI AUDE UNUL SI ALTUL DESPRE VESTITUL ORAS GIURGIU.
  CU CERSETORII UNDE TE DUCI SA TE REPREZINTE??

 2. sa fim seriosi asta e dezinformare marca psd
  nu este insotita de nici un document
  numai la facaturi va sta capu
  hai pa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.