Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur la adresa celor din PNL, în speţă celor de la Giurgiu, pe care îi acuză de „vorbă multă şi mai puţine fapte”.

Printre puţinele lucruri la care PNL-iştii se pricep sunt vorba multă şi arătatul cu degetul spre alţii. Timp de 8 ani, cât au fost la conducerea judeţului şi 16 ani, la municipiu, tot asta au făcut. Mai puţine fapte, dar la vorbe nu i-a întrecut nimeni.

La fel este şi acum! Au Guvernul, Preşedinţia României şi îşi pun pe bandă rulantă oamenii lor în deconcentrate, în ministere şi în toate celelalte instituţii publice unde se poate. Şi ei ce fac? Continuă doar să vorbească şi să dea vina pe alţii pentru incompetenţa lor. Mai mult, arată cu degetul spre administraţia PSD pentru tot ce n-au fost sau nu sunt ei în stare să facă!

Şi asta, în timp ce sumele pe care unităţile administrativ-teritoriale din Giurgiu le vor primi de la Guvernul PNL, în 2020, sunt jenant de mici, alocate în bătaie de joc. Există, astfel, toate şansele ca #funcţionarea instituţiilor să fie pusă în pericol! De investiţii cu fonduri proprii nici nu mai vorbim şi nici bani de cofinanţări se pare că nu vor primi de la PNL.

În acest context, doresc să le reamintesc domnilor de la PNL Giurgiu că, din 2016 şi până în 2019, în Guvernarea PSD, judeţului Giurgiu le-au fost alocate cele mai mari sume din istoria recentă. Valoarea totală a proiectelor de investiţii pe judeţ, în perioada menţionată, a fost de 1.551.767.911 de lei. Aşadar, în doar 3 ani, au fost realizate investiţii în tot judeţul, în valoare de aproape 214 milioane de lei. Sunt în derulare investiţii în valoare de circa 860 de milioane şi altele contractate, de aproape 400 de milioane de lei.

Mă refer la bani de la Guvernul PSD prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală I şi II, fonduri pentru proiecte derulate prin Compania Naţională de Investiţii, proiecte cu fonduri europene şi fonduri proprii. Am avut şantiere deschise în toate comunele, lucrări pe drumuri judeţene şi comunale, şcoli modernizate, dispensare la fel, introducerea sistemelor de apă şi canal.

Din fericire, giurgiuvenii, pentru că s-au săturat de #vorbe, apreciază doar #faptele. Iar acest lucru s-a văzut la toate alegerile din ultimii ani!„, scrie Marian Mina, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.