Marian Mina a făcut această declaraţie vineri, 17 ianuarie, în conferinţă de presă.

 „Am înţeles că preşedintele PNL Giurgiu, veneticul Dan Motreanu, când mai ajunge câteodată pe la Giurgiu, acuză „lipsa de investiţii” în judeţul nostru.

Consider că domnul Motreanu nu este avizat să vorbească despre Giurgiu!

Nu doar pentru că nu este giurgiuvean– şi mai este şi ţinut la conducerea PNL Giurgiu împotriva voinţei sale-, dar nu este în măsură să discute despre dezvoltarea judeţului nostru. NU după 8 ani de conducere PNL la Consiliul Judeţean şi 16 ani, la municipiu.

Ştiţi bine în ce stare erau drumurile judeţene, când am preluat conducerea CJ, ştiţi că nu existau investiţii în comune, dar ştiţi şi ce „însemna” Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru PNL, pentru guvernarea lor, dar şi pentru liderii de la Giurgiu. Nimic! Apoi, dacă îl luaţi repede pe domnul Motreanu şi îl puneţi să vă enumere 20 de comune din judeţ, o să vedeţi că nu o să ştie, dar, iată, emite păreri”, a declarat Marian Mina.

Liderul social-democrat giurgiuvean a continuat, spunând că se aştepta ca Motreanu să fi organizat măcar o conferinţă de presă, de când a fost numit şef al PNL Giurgiu.

Mi-ar fi plăcut să aibă curajul să vină în faţa giurgiuvenilor, nu să emită păreri pe Facebook, şi să ne spună, de exemplu, că agricultorii români o să aibă, în guvernarea PNL, subvenţii ca cei din Franţa, Marea Britanie, Austria… Să ne spună că intrăm în Schengen sau că vom putea intra în Statele Unite ale Americii fără viză! Să ne spună care sunt investiţiile pe care Guvernul PNL le va susţine, în Giurgiu! Să le spună giurgiuvenilor când vor fi dublate alocaţiile copiilor, aşa cum ei au strigat că vor, când erau în Opoziţie!

Aş fi vrut ca domnul Motreanu să le spună pensionarilor giurgiuveni când îşi vor primi pensiile, pentru că #pensia este singura lor sursă de venit, pentru medicamente, pentru utilităţi, pentru a trăi!

Mă aşteptam să vină domnul Motreanu şi să ne spună cum e posibil ca deficitul bugetar să crească cu un procent, în doar 2 luni de guvernare PNL?! Până şi Mugur Isărescu a spus că nu s-a mai întâmplat aşa ceva până acum.

Aş fi vrut, aşadar, ca domnul preşedinte ţinut cu forţa la PNL Giurgiu, Dan Motreanu, să aibă curajul măcar să organizeze şi să participe la conferinţe de presă, aici, în Giurgiu! Altfel, veneticul Dan Motreanu nici nu are dreptul să vorbească despre judeţul nostru, despre dezvoltare şi investiţii!”, a mai declarat preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.