Ca să nu avem discuţii, dacă unui om care a fost condamnat i se spune „puşcăriabil”, atunci, unuia care a făcut puşcărie, cum este controversatul Dan Păsat, i se spune „puşcăriaş”, corect?

Aşa, am lămurit-o.

Condamnat, în 2013, la 3 ani de închisoare cu executare pentru şantaj şi fapte de corupţie, Dan Păsat(care-a pupat şi poalele PNL-ului, dar şi pe cele ale PDL-ului) este primit cu braţele deschise în ALDE Giurgiu.

Este reactivat şi, iată, probabil trimis pe post de „om al legii” la şedinţa Consiliului Local Bucşani, azi, 17 ianuarie, pentru a rearanja- ilegal, susţin aleşii de acolo-, treburile în CL.

Mai exact, împreună cu PNL-iştii din consiliu, dar şi cu alţii care ar fi fost momiţi, Dumnezeu ştie cum!, vor să schimbe viceprimarul. Acum, azi, cu doar câteva luni, înainte de alegerile locale.

Este incredibil! Nu neapărat că recurg la asemenea mişcări în forţă şi mârşave, că doar ştie toată lumea că sunt practici ale „dreptei”, ci că ALDE Giurgiu îşi murdăreşte la maximum imaginea, scoţând în faţă asemenea personaje.

Alo, Toma Petcu, cum rămâne fără penali în funcţii publice sau politice? Aţi trecut direct la puşcăriaşi? Cum o să ieşiţi în campania electorală cu Păsat de-a dreapta tatălui şi să vorbiţi despre nu ştim ce corupţie, ilegalităţi etc.? Voi chiar nu mai aveţi simţul ridicolului?

Vă vom ţine la curent cu ceea ce s-a întâmplat la Bucşani şi sperăm ca, în cazul vreunei hotărâri ilegale, cei în măsură să se sesizeze o vor face. Din nefericire pentru giurgiuveni, la Prefectură tocmai s-a angajat şefa OFL Giurgiu, Dana Danciu, consilieră a ALDE-istei Aneta Matei.

Măcel o să fie!

Dar nu-i lăsăm aşa, vă promitem!

Pentru conformitate, citiţi un articol din 2013, de pe Mediafax, referitor la condamnarea lui Dan Păsat, AICI

În fotografii apare Dan Păsat, dar şi unii dintre consilierii cu care ar fi pus la cale schimbarea vicelui:

1 COMENTARIU

  1. […] Ca să nu avem discuţii, dacă unui om care a fost condamnat i se spune „puşcăriabil”, atunci, unuia care a făcut puşcărie, cum este controversatul Dan Păsat, i se spune „puşcăriaş”, corect? Aşa, am lămurit-o. Condamnat, în 2013, la 3 ani de închisoare cu executare pentru şantaj şi fapte de corupţie, Dan Păsat(care-a pupat şi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ULTIMA ORĂ: Primit în ALDE, fostul puşcăriaş Dan Păsat face „legea” prin judeţ? Scandal m… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.