Iniţial, am crezut că-i vreun titlu din Times New Roman sau Kamikaze, pe cuvânt! :))) Dar, cică e reală treaba!

„Dana Danciu o consiliază şi pe prefecta Aneta Matei”, scriu jurnaliştii de la Giurgiu pe Surse şi prima zi de lucru a şefei de la OFL Giurgiu ar fi chiar azi.

Am scris, aşadar, articolul la prima oră, ca să aibă timp angajaţii să-şi ia la ei icoane, cruci, agheasmă( şi dicţionarul limbii române), până ajunge preotul la ei! Şi doamnele la serviciu…

Pentru cine n-a auzit de Dana Danciu, facem un rezumat: pe soţul ei l-a descoperit Beianu pe Facebook şi i-a băgat repede în partid, la pachet. Mai repede decât PNL central l-a făcut mare pe Rareş Bogdan, în detrimentul unor liberali cu rezultate, şi mai repede decât USR l-a înghiţit pe Moise Guran cu microfon cu tot. În acelaşi context.

Dintr-o „voce a soţului” pe reţele de socializare, Danciu s-a văzut şefă peste femeile din PNL Giurgiu. Este unilaterală chestia, că cică femeile din PNL n-ar vedea-o la fel… În fine. La prima strigare, Dana l-a trădat pe Beianu şi l-a luat în braţe, politic vorbind pe Anton. Pentru că n-a apucat să urce pe scara ierarhică din partid, l-a trădat şi pe Anton ca să-l pupe-n… scaun pe Dan Motreanu.

Nu noi am zis, ci colegii domniei sale ne povestesc faptul că şedinţele cu ea ar fi un real deliciu. În sensul bun pentru ei, nu şi pentru ea. Greu cu discursul, spun sursele noastre, greu cu gramatica(am şi arătat, de-a lungul vremii), greu cu mobilizarea la partid(se vede). Foarte uşor cu laudele de sine pe Facebook şi bezelele soţului către Orban, dar la asta se pricepe oricine.

Aşadar, fraţi giurgiuveni, ce dracului consiliere o să-i ofere tanti asta prefectei de la ALDE?

O să-i ţină, prin soţ, pagina de Facebook? O să-şi facă selfie-uri în birou, strigându-şi una alteia „love u”? O să o cheme şi pe şefa de la APIA, cu titlul: „Girs just wanna have fun?”(Fetele vor doar să se distreze)

O s-o sape la temelie, ca pe Beni &Anton, poate-poate se pune ea prefectă, până nu cade Guvernul?

Doamna Aneta, nu vă cunoaştem, fără supărare, deci, cine v-a păcălit, doamnă? Cine v-a consiliat, doamnă, să vă consilieze cealaltă doamnă de la PNL?

Noi zicem s-o avansaţi, de luni, s-o trimiteţi consiliera Ralucăi Turcan, că propaghează amândouă aceleaşi aberaţii politice!

Adică, dracu ştie, poate tot Dana Danciu e consiliera şi a vicepremierului şi a premierului şi a preşedintelui Iohannis, de ăştia le zic şi le fac toate pe dos!

Hai, Doamne-ajută Prefectura Giurgiu!

*Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare…

1 COMENTARIU

  1. […] Iniţial, am crezut că-i vreun titlu din Times New Roman sau Kamikaze, pe cuvânt! :))) Dar, cică e reală treaba! „Dana Danciu o consiliază şi pe prefecta Aneta Matei”, scriu jurnaliştii de la Giurgiu pe Surse şi prima zi de lucru a şefei de la OFL Giurgiu ar fi chiar azi. Am scris, aşadar, articolul […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PAMFLET: Chemaţi preotul (şi) la Prefectură! Să vină şi cu lumânare şi cu agheasmă! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.