Sunt şi acum virale în mediul online filmuleţe din emisiuni de-ale lui Rareş Bogdan, în care „deontologul” zis şi Ruj Roz îi trimitea pe PNL-işti „la lada de gunoi a istoriei, la canal şi la dracu’”, îi numea „marţafoi” şi spunea că sunt „o ruşine pentru România”. La fel de celebră este şi declaraţia lui referitoare la „politicieni”, reuşind, de fapt, să-şi facă un autoportret foarte reuşit.

Pentru că, deşi jura, cu ambele mâini pe inimă, că nu are nicio intenţie să intre în politică, imediat ce a prins uşa deschisă, s-a şi cocoţat cât mai sus. Fix în PNL.

Ca să nu rămână în urmă la achiziţii de genul acesta, USR şi-a găsit, la rându-i, „mascota”. Pe Moise Guran, alt „deontolog” care scuipa în sân şi îşi făcea cruce când auzea despre jurnalişti intraţi în politică.

Chiar o fi uitat cum trâmbiţa el pe Facebook faptul că o asemenea mutare este „o trădare a publicului”, o „indecenţă” faţă de meseria de jurnalist, faţă de sine, ca profesionist? Adevărul este că Moise făcea referirire la #jurnalişti, nu la portavoci ale PNL, respectiv USR.

Deci, pe modelul „Ruj Roz”, Guran a calculat mai bine şi i-a dat cu plus. Cu USR-PLUS.

Frumos era să-şi respecte propriul sfat şi să ia o pauză, câţiva ani, ca să nu-l mai asocieze lumea cu ce făcea înainte. Nu de alta, dar cine o să-l mai creadă când va promite ori va jura că va face sau va drege?

Pentru că, iată, de Rareş Bogdan râde toată ţara!

Peniţa Ascuţită

2 COMENTARII

  1. Poi exact asa a ajuns el politician. A atacat cativa oameni, sa unit cu unu care e presedinele tarii dupa ce a luat de la stat 6 case ilegal si inca unu angat la o firma din Mures de 10 ani da nu i stie numele. O asociere ideala. Apoi vine cu zicale interesante. Uite alta

    Cine se aseamana se aduna. Ce zici Rarese?

  2. […] Sunt şi acum virale în mediul online filmuleţe din emisiuni de-ale lui Rareş Bogdan, în care „deontologul” zis şi Ruj Roz îi trimitea pe PNL-işti „la lada de gunoi a istoriei, la canal şi la dracu’”, îi numea „marţafoi” şi spunea că sunt „o ruşine pentru România”. La fel de celebră este şi declaraţia lui […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: „Deontologii” fără ruşine! E, şi ce dacă-au zis?! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.