Este incredibil ce se petrece în oraşul giurgiuvean Mihăileşti, la doar 15 kilometri de Capitala României! Tone de gunoaie- deşeuri menajere sunt pur şi simplu aruncate pe terenul ce aparţine Primăriei Mihăileşti, acolo unde ar fi trebuit să existe bazine piscicole. Sunt gunoaiele făcute de cei din Ilfov şi Bucureşti, „depozitate” în judeţul nostru, cu nesimţire, ilegal, în locuri interzise şi, se pare, cu complicitatea primarului oraşului Mihăileşti, Mihai Dobre. Spunem asta pentru că edilul ar fi fost informat de cetăţeni, însă, gunoaiele zac acolo de mai bine de 3 luni!

Un localnic din Mihăileşti a mers mai departe decât a-l informa pe primar şi a făcut sesizare la Garda Naţională de Mediu, după ce Garda de la Giurgiu( unde directorul a fost repejor schimbat de PNL cu o apropiată a partidului) s-ar fi făcut că plouă, ne spune cetăţeanul respectiv.

Astfel, potrivit informaţiilor furnizate de acesta, bomba ecologică se află în gropile de la balastiera din Mihăileşti, pe baraj, lângă hidrocentrală, pe sensul către Bucureşti. Gunoiul este adus de o firmă care, culmea, spun surse, nu i-ar fi străină primarului Mihai Dobre. Exact, Mihai Dobre, domnul căruia îi place să parcheze pe locurile destinate persoanelor cu handicap…

Am intrat şi în posesia sesizării pe care cetăţeanul a făcut-o, prin e-mail, către Garda de Mediu, la sfârşitul anului trecut:

Pentru că a nu a primit NICIUN RĂSPUNS, cetăţeanul a sunat la Garda Naţională de Mediu. I s-a spus că mai durează până îi dau un răspuns, să aştepte termenul de „30 de zile”, că sunt multe probleme de rezolvat. Cam cusută cu aţă albă, nu credeţi?

Este inconştienţă sau nemernicie ceea ce se petrece la Mihăileşti? Aceasta, având în vedere că, fără îndoială, este afectată pânza freatică! Localnicul care ne-a înştiinţat şi ne-a trimis poze, ne-a spus că, iniţial, firma care cară gunoi – doar noaptea ca hoţii, evident- ar fi acoperit gunoiul cu pământ, ca să nu se vadă… Acum, nici de asta nu se mai sinchisesc, că prea se văd urmele maşinilor…

Alo, domnule primar Mihai Dobre, ce păziţi? Chiar aşa? Giurgiu a ajuns groapa de gunoi a Bucureştiului şi a Ilfovului? Ştiţi doar să daţi interviuri în care să îi criticaţi pe foştii colegi? Dar administraţie când faceţi? V-aţi gândit măcar o secundă că este pusă în pericol sănătatea oamenilor cărora le cerşiţi voturi, în campanii? Vă pasă de ei? Care-i treaba cu firma aia, are contract măcar pentru transportul deşeurilor? Avem depozit, la Frăteşti, de ce nu le duceţi acolo sau la Glina că, poftim, e mai aproape de voi?

Că, doar… toată lumea se laudă că vrea binele comunităţii, dar mai greu e cu fapta. Nu, domnule primar Mihai Dobre?

Redacţia

1 COMENTARIU

  1. […] Este incredibil ce se petrece în oraşul giurgiuvean Mihăileşti, la doar 15 kilometri de Capitala României! Tone de gunoaie- deşeuri menajere sunt pur şi simplu aruncate pe terenul ce aparţine Primăriei Mihăileşti, acolo unde ar fi trebuit să existe bazine piscicole. Sunt gunoaiele făcute de cei din Ilfov şi Bucureşti, „depozitate” în judeţul nostru, cu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: ALERTĂ! BOMBĂ ECOLOGICĂ la Mihăileşti! Oraşul giurgiuvean, groapa de gunoi a Capitalei şi a j… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.