Astăzi, în jurul orei 12.00,  pompierii giurgiuveni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă bătrânească din localitatea Vieru.

„La locul solicitării s-au deplasat  două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD și cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu.

În momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta  generalizat la întreaga locuință, fără posibilitate de extindere. În interiorul locuinței a fost găsită o femeie, de aproximativ 77 de ani decedată.

Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidarea ultimelor focare.

Cauza probabilă a producerii incendiului se va stabili la finalul intervenției”, anunţă pompierii giurgiuveni.

1 COMENTARIU

  1. […] Astăzi, în jurul orei 12.00,  pompierii giurgiuveni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă bătrânească din localitatea Vieru. „La locul solicitării s-au deplasat  două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD și cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. În […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: GIURGIU: O bătrână a murit în casa care i-a luat foc […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.