Colegii de la Giurgiu pe Surse au anunţat, seara trecută, că Dan Motreanu s-ar fi răzgândit şi nu ar mai pleca de la şefia PNL Giurgiu. Jurnaliştii de la publicaţia menţionată spun că, în acest sens, la Motreanu ar fi „insistat” atât Ludovic Orban, cât şi mai mulţi lideri PNL din teritoriu.

Ce lovitură mai mare ar putea fi pentru toţi înfometaţii de şefie dintr-o organizaţie în care, oricum, pare c-au rămas numai „şefii”? Niciuna.

Vă daţi seama că asta a fost un fel de: bă, vai de capul vostru, niciunul dintre voi nu sunteţi în stare să preluaţi frâiele PNL Giurgiu! Sunteţi doar nişte yesmen, buni de susţinut în campanie pe alţii, outsideri mereu. Sunteţi nişte oameni politici mici, dar cu orgolii imense şi care nu reuşesc să se înţeleagă, să formeze o echipă, să mai câştige măcar un tur de alegeri, să aibă organizaţii în tot judeţul, activităţi etc…

Nu, serios, ăsta pare a fi mesajul conducerii centrale a PNL către cei de la Giurgiu, nu vi se pare?

Mamă şi cum i-au tras-o(ne scuzaţi, dar nu ne-am putut abţine!) lui Alexandru Andrei care, vă amintiţi, ar fi umblat cu listuţe prin judeţ, poate-poate strânge câteva ca să fie măcar nominalizat la funcţia de preşedinte al PNL Giurgiu?

Ce pumn în plex i-au dat cu faza asta! Ce frumos l-au pus ei la locul lui, într-un colţişor de unde să facă în linişte stand-up comedy-ul lui specific… Ce ruşinos! Dacă eram în locul lui, după treaba asta, ne-am fi dat demisia, zău şi căutam repejor alt partid unde să fie funcţia de preşedinte vacantă…

Păi, la valoarea lui, să vină Orban să spună că mai bine tot Dan Motreanu care a făcut fix un drac pentru PNL Giurgiu, cu PNL Giurgiu, de când a fost numit?

Dar dna Danciu, vă daţi seama? Cum era ea cât pe ce să fie? Costeleeee, ce făcură, mă, ăştia, ai strigat degeaba? Văleu, don posibil candidat la Primărie Măroiu, fir-ar!, ce aproape eraţi!

Că, asta e, decât voi, de-ai casei, mai bine absentul Motreanu?

Nimeni n-o putea spune, prin asta, mai bine decât Orban: PNL Giurgiu e varză!

A, nea Motrene, să ştii că te aşteaptă zile grele la Giurgiu, alea 4 pe an cât le petreci aici! Că, dacă ai intrat în gura mare a ăstora, soarta lui Anton te paşte!

Pariu?

Peniţa Ascuţită

1 COMENTARIU

  1. […] Colegii de la Giurgiu pe Surse au anunţat, seara trecută, că Dan Motreanu s-ar fi răzgândit şi nu ar mai pleca de la şefia PNL Giurgiu. Jurnaliştii de la publicaţia menţionată spun că, în acest sens, la Motreanu ar fi „insistat” atât Ludovic Orban, cât şi mai mulţi lideri PNL din teritoriu. Ce altă lovitură […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PAMFLET: „Reformă” maximă în PNL Giurgiu… Decât deputatul „30 de secunde”, mai bine ab… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.