E, ce v-am zis? Unii… nimic: Batman, Batman!

V-am zis că e bătălie mare la PNL Giurgiu, acum, pe funcţia de preşedinte, după ce Dan Motreanu a dat bir cu fugiţii? V-am zis că fostul PSD-ist, hulit de propriii lui colegi din PNL, Alexandru Andrei îşi freacă pălmuţele continuu, la gândul că acum e şansa lui? Chiar dacă asta înseamnă să-l trădeze (iar) pe cel care l-a făcut om mare, Dumitru Beianu?

V-am zis.

Surse din PNL Giurgiu ne-au informat(şi le mulţumim pe această cale!) că don deputat Alexandru Andrei, aşa, mutulică cum(scuzaţi!) e el în Parlamentul României, tare-i mai merge guriţa prin teritoriu.

Şi cică, zilele astea, face şi mişcare. Da! Cu maşina, dar face. Şi măcar mai schimbă şi el aerul, mai află şi el care-s comunele ce alcătuiesc judeţul Giurgiu.

Aşadar, sursele menţionate ne-au spus că don Alexandru i-ar vizita pe toţi primarii din judeţ, indiferent de culoarea politică. Nu ca să-i întrebe de sănătate, dacă-i poate ajuta cu ceva etc., ci ca să le ceară semnătura. Cum pentru ce? Pentru a putea candida la şefia PNL Giurgiu!

Păi, dacă propriii lui colegi urlă la Orban, pe toate căile media, să-l dea dracului afară din partid, că-i face de râs, el cum să ajungă la putere?

La unii primari cică s-ar duce aplecat, cu ochii în lacrimi, milogindu-se; la alţii, ca un cocoş, mândru şi cu glume de 2 bani, iar la alţii, cu fix cu atitudinea PDL-ului: bă, dacă nu…, vedeţi voi! Controale, presiuni, tensiuni… Aşa se aude…

Vestea bună e că nu mai pune nimeni botul, prea s-au ars!

Aşa ceva? Păi, ce facem, don deputat? Aţi ajuns la milogeală d-asta jenantă? N-aţi fost în stare de atâtea luni, aproape 1 an, să-i convingeţi pe colegi să vă aprecieze, să vă respecte, să vă dorească drept şeful lor? N-aţi reuşit să-i convingeţi că, de fapt, nu este adevărată treaba cu „miştocăreala ieftină”, „incompetenţa”, „gură mare şi atât” cu care vă gratulează foştii colegi? Nu?

E nevoie să pară că aveţi o „armată de primari” în spate? Ca să i se pară şi lui Orban că şef ca matale nu s-a mai pomenit la PNL de pe vremea lui Brătianu?

Nu vrem să vă dezamăgim, dar aţi avut două ocazii, anul trecut, la două alegeri, să dovediţi că aveţi „armata”, că meritaţi să fiţi şeful PNL Giurgiu! Ce-aţi făcut cu ocaziile? Ce-aţi făcut şi cât aţi fost la PSD, după ce-aţi fost la PNL…

Nu ştim cine v-a învăţat că vi se cuvine totul. Un lider trebuie să fie lider, nu doar să le impună altora să-l trateze ca atare! Sincer, credem că până şi Nicuşor Iacob vă ia la capitolul susţinere în PNL Giurgiu! Şi ştim cu toţii că n-are…

Chiar aşa, zici că la voi acolo e un concurs: care PSD-ist ajunge mai repede şef la PNL Giurgiu…

Hai, Doamne-ajută!

Fotografia este un trucaj- pamflet.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.