„Guvernul Meu” nu reprezintă pe oricine, aşa. NU! Că se şi vede! Pe copii nu-i reprezintă, pe profesori, medici, pensionari, bugetari, nici atât… Nu le dau, ba le şi iau ce aveau!

Dar pe cine dracului reprezintă ăştia cu atâta mândrie şi cinste? Răspunsul vine, nevinovat, de la un susţinător al PNL Giurgiu( o fi şi membru, dar n-am auzit în viaţa mea de el), un domn care se pozează mândru cu Dana Danciu şi Marian Măroiu şi se pune pe Facebook.

Şi ne explică domnul cu pricina, ca să priceapă şi Dana, „PNL a fost, este şi va fi un partid unde româmânii sunt reprezentaţi cu cinste!”.

Exact. O să spuneţi că iar ne legăm de litere în plus, că iar suntem răutăcioşi, că s-a grăbit omu’, dar el chiar are dreptate.

„Româmânii” există şi sunt o… relativ nouă specie. Cică sunt cei care, atunci când e bine, când au salariul mărit, bursele la fel, afacerea sprijinită, ies în stradă şi urlă: joooos Guvernul! Şi asta numai pentru că au mintea intoxicată de crizele nervoase ale lui Rareş Bogdan, de aburii lui Ludovic Orban şi de obsesia lui Iohannis.

„Româmânii reprezentaţi cu cinste de PNL” cică sunt cei care, atunci când tot ce li s-a dat li se ia înapoi(başca în plus) şi care găsesc justificări guvernanţilor lor, refuză să accepte realitatea crudă. Cică sunt cei care zic că e de rău să-ţi fie mai bine, că mai bine să fie rău, aşa stai dracului liniştit.

Bine, fie, există şi posibilitatea ca dna Danciu să-i fi scris mesajul domnului, dar această informaţie este greu de verificat. Mai este şi varianta balbismului, pentru că e o bâlbâială cronică în modul în care „guvernează” PNL, deci se şi ia, în teritoriu…

Aşa că, vorba (şi a )PNL-istului Florian Velicu, toate suririle

şi toţi româmânii de pretutindeni, fiţi mândri că nu vă îngroapă oricine, fraţilor! Eeee, vă îngroapă PNL-u’ vostru şi-al lui Iohannis. Şi nu oricum, CU CINSTE!

Hai că parcă vă cam pare rău, nu?

*Parţial, acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare

1 COMENTARIU

  1. […] „Guvernul Meu” nu reprezintă pe oricine, aşa. NU! Că se şi vede! Pe copii nu-i reprezintă, pe profesori, medici, pensionari, bugetari, nici atât… Nu le dau, ba le şi iau ce aveau! Dar pe cine dracului reprezintă ăştia cu atâta mândrie şi cinste? Răspunsul vine, nevinovat, de la un susţinător al PNL Giurgiu( o fi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Asta explică tot! I-am găsit pe cei pe care PNL îi reprezintă cu cinste: Româmânii! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.