Gata, mă, l-aţi speriat şi p-ăsta!

Au schimbat ăştia de la PNL Giurgiu preşedinţii, în ultimii ani, ca pe şosete! Cică sunteţi spaima conducerii centrale, nu alta! Nu că la nivel naţional PNL ar fi o mare şi unită familie, da’ la câte cruci pe minut şi-or face colegii voştri când aud de voi, intraţi în Cartea Recordurilor, zău!

Ultima „victimă” a „minionilor” de la Giurgiu: Dan Motreanu, marele şef de campanie al lui Iohannis… Vă daţi seama, fraţilor, dacă l-au îngrozit şi pe el cu scandalurile interne, cine dracu’ o să se mai bage-n colţii înfometaţi ai celor care alcătuiesc acum PNL Giurgiu?

Cine să se pună cu Costel care se pune cu Alexandru care se pune cu Danciu care se pune cu vechii liberali care se pun cu tot ce vine din exterior? Care „exterior” îşi ia tălpăşiţa şi scuipă-n sân, de fericire c-a scăpat, cum prinde uşa dechisă…

Bine, adevărul e că nu ne aşteptam ca Motreanu să reziste atât şi, sincer, e şi cam urât din partea lui să abandoneze, după ce şi-a văzut sacii în căruţă. Dar, nah, până la urmă, n-are omu’ nicio datorie…

E apogeul desenului animat, zilele astea, la PNL Giurgiu! Toţi s-ar visa preşedinte, zic surse din interior, toţi ar fi pregătiţi să-şi dea la gioale unii altora, mai ceva decât şi-au dat până acum.

O să se umple Facebook de scuipaţi galbeni, o să răsune vuvuzelele şi e nasol, că ăştia îi au pe cei mai agresivi. Vă daţi seama cum iese când îşi asmut „soldaţii virtuali” unii împotriva altora? Ei între ei?

Din câte ştim, şi Dana Danciu s-ar visa din „Cenuşăreasa” partidului, ditamai „regina a PNL”, Alexandru Andrei deja ar face pe marele şef p-acolo, Costel Dumitru a ieşit de mult la atac, Marian Măroiu vrea să fie primar, iar Dumitru Beianu iar se roagă să nu-l sară ăştia şi de data asta… Ce dracului, mă, a câta oară? Iar Anton, ah, Marin Anton, cum pândeşte el ca un motan, zic surse din interior… Cum se deschide uşa, cum îi mai vezi doar vârful cozii şi… ţup pe masa din bucătărie.

Doamne, ce an mişto se anunţă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.