Persoanele vârstnice beneficiare de servicii sociale în Centrul din localitatea Mironești precum și copiii beneficiari de măsură de protecție specială în patru case de familial și în Complexul de Servicii Sociale din municipiul Giurgiu au primit duminică, 22.12.2019, vizita reprezentanților Grupului Sufletiști în UK și Europa, grup ce este constituit din  români care lucrează în străinătate. 

Reprezentanții Grupului Sufletiști în UK și Europa au fost prezenți la Centrul pentru persoane vârstnice precum și la Complexul de Servicii Sociale Giurgiu și în cele patru case de tip familial pentru a le aduce vârstnicilor și copiilor pungi cu dulciuri, fructe și băuturi răcoritoare. Centrul pentru persoane vârstnice, Complexul de Servicii Sociale și  casele de tip familial Casa Albastră, Soarele, Daniela și Casa Dunării au primit de asemenea cârnați și carne de porc pentru pregătirea  mesei  tradiționale de Crăciun.

“Am dorit să ne îndreptăm atenția și către cei 57 bătrâni din centrul de la Mironești, să fim alături  de cei care nu își petrec sărbătorile în familie. Bătrânețea este inevitabilă si ireversibilă, iar sensibilitatea ce caracterizează membrii Grupului Sufletiști în UK și Europa  nu putea să treacă peste acest aspect. Și  cei  55  de  copii la care am fost astăzi au fost bucuroși de oaspeți. Mai avem o surpriză pentru toți cei pe care i-am vizitat astăzi, bătrâni și copii: pentru masa de Anul Nou le vom aduce torturi, sucuri și fructe”, a declarat Stelian Daniel Iordache, inițiatorul Grupului Sufletiști în UK și Europa.

Cătălin Lupu, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, adresează mulțumiri membrilor Grupului Sufletiști în UK și Europa pentru aceste acțiuni caritabile.

Comunicat de presă- DGASPC Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.