Reprezentanţii autorităţilor publice locale giurgiuvene, militari, angajaţi ai structurilor Ministerului de Interne, politicieni şi simpli giurgiuveni au participat, duminică, 22 decembrie, la activităţile dedicate Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii .

Astfel, atât la Monumentul Eroilor Revoluţiei din faţa Teatrului „Tudor Vianu”, cât şi la Monumentul de la Biserica „Eroilor” au fost depuse coroane de flori, au fost slujbe de pomenire a eroilor care au murit la Revoluţie şi manifestarea s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.

Cu preţul vieţii lor sau cu nesfârşita suferinţă a pierderii celor dragi, pe 22 decembrie 1989, românii spulberau definitiv patru decenii de dictatură comunistă. România devenea, astfel, un stat democratic, liber şi le vom fi veşnic recunoscători #eroilor noştri pentru aceasta!

Astăzi, şi la Giurgiu, ca de altfel în întreaga ţară, au avut loc manifestări dedicate Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii, moment în care îi comemorăm, astfel, pe toţi cei care au luptat pentru ţară, care au murit pentru ca noi acum să fim liberi!

Şi îmi doresc să ne amintim, nu doar astăzi, ci în fiecare zi, că putem şi trebuie să fim uniţi, pentru că doar #împreună putem face din România o ţară modernă, mândră şi puternică!„, a scris preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, pe pagina sa de Facebook, la finalul activităţilor de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.