Timizi şi temători, neştiind de unde sunt cele trei doamne care au mers ieri la ei în cartier. Aşa le-au primit iniţial pe Crina Stoianovici(preşedinte OFSD Giurgiu), Mirela Delea(purtător de cuvânt al PSD Giurgiu) şi Iuliana Caraivan(membru TSD Giurgiu) părinţii a şase copii din municipiul Giurgiu, dintr-un cartier parcă uitat de Dumnezeu.

Mai apoi, după ce au văzut câte daruri le-au adus cele trei doamne din partea echipei PSD, giurgiuvenii s-au luminat pur şi simplu. Şi atâta bucurie câtă am văzut în ochii lor şi ai celor şase copii ai lor, mai rar ne-a fost dat să găsim.

Social-democraţii giurgiuveni le-au cumpărat acestora brad, primul de o asemenea dimensiune, din ultimii… mulţi ani, carne, alimente de bază pentru masa de Crăciun, îmbrăcăminte pentru fiecare copil şi tânăr în parte, pachete întregi cu dulciuri, suc, fructe. Şi, desigur, jucării pentru toţi copii, care le-au răsplătit pe Crina Stoianovici, Mirela Delea şi Iuliana Caraivan cu zâmbete memorabile şi lacrimi de emoţie.

„Astazi(vineri 20 decembrie, n.r.), a treia zi de povesti a echipei #PSD, mi – am umplut sufletul! Un ochi plangea, unul radea!(…) Surprinsi, priveau cum apareau globurile, toate cele necesare pentru masa de Crăciun, papusile, hainutele pentru fiecare, dulciurile.

Teama din ochii lor s-a transformat, usor, usor… în fericire! Privirile lor sunt rasplata pentru noi! Cu siguranta acum cred ca Mos Craciun exista!”, a scris pe Facebook, Crina Stoianovici.

La rândul său, Mirela Delea a scris, pe pagina sa de Facebook: „Fericirea înseamnă și A DĂRUI!

Astăzi, în a treia zi de activități din cadrul evenimentului ,,3 zile e Crăciunul!” organizat de Psd Giurgiu, am avut ocazia de a face fericită o familie din municipiul Giurgiu,
dăruindu-le tot ce a fost necesar pentru sărbătorirea Crăciunului în condiții mai bune!

Mulțumesc tuturor colegilor care au făcut eforturi pentru realizarea acestor evenimente și doresc tuturor sărbători binecuvântate cu iubire și liniște sufletească!”

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.