Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a anunţat acest lucru pe Facebook:

„Sănătatea este un domeniu prioritar pentru mine şi echipa mea de la Consiliul Judeţean Giurgiu! M-am ţinut de cuvânt şi, împreună cu reprezentanţii conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Giurgiu, am reuşit să dotăm unitatea sanitară cu aparatură medicală de înaltă performanţă.

Datorită sprijinului financiar acordat de Ministerul Sănătății, în 2019, și a cofinanțării asigurate de CJ Giurgiu, la Spital au fost furnizate echipamente performante pentru mai multe secţii.

Astfel, pacienții Spitalului Județean vor putea beneficia de un act medical #performant datorită resursei umane specializate și a aparaturii nou achiziționate, unele dintre echipamente fiind unice la nivel naţional.

Tratamentele stomatologice, în regim de urgenţă, pot fi efectuate la cabinetul din incinta spitalului, care este dotat cu un scaun performant, iar secția ATI beneficiază de paturi noi moderne cu funcții controlate. De asemenea, un aparat de video-laringoscopie ultra modern a fost instalat în secția UPU a spitalului. Acesta va permite personalului medical să-și desfășoare activitatea în condiții de maximă siguranță pentru pacient și fără a fi afectat spațiul operator.

Şi, un alt succes îl reprezintă, fără îndoială, achiziţionarea #mamografului, echipament medical atât de necesar şi pe care am promis că îl vom avea şi noi, la Giurgiu.

Doresc să le mulțumesc colegilor din aparatul propriu, care, la rândul lor au o bună colaborare cu specialiştii din cadrul unității medicale, coordonați cu maximă eficiență de Mihaela Raţă, managerul SJU! Cu toţii, am făcut posibilă #modernizarea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, aflat în plin proces de europenizare.

Fapte Nu Vorbe!”, a scris Marian Mina, pe pagina sa de Facebook.

Mai multe fotografii AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.