Pentru copii, indiferent de vârstă sau de locul unde se află, mai important decât un dar material este, fără îndoială, măcar o clipă de atenţie, de iubire, de implicare a acestuia într-o activitate. Iar de Sărbători, ce poate fi mai frumos decât să-ţi fie alături oameni care ştiu să ofere asemenea clipe?

Seara trecută, la Căsuţa Soarelui, aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au mers mai mulţi social-democraţi giurgiuveni. După ce le-au oferit cadouri copiilor, au împodobit împreună brăduţul de Crăciun, au cântat colinde, au povestit, s-au simţit de minune împreună.

 “Dar din dar și facem… RAI!  Raiul pe Pământ sunt copiii noștri, ei aduc bucuria, speranța, ei sunt VIAȚA! Echipa PSD Giurgiu a creat astă seară o frumoasă poveste de Craciun in Casuța Soarelui alături de copiii acestui asezamant. Am trăit toți bucuria celui mai indragit obicei – impodobirea bradului. Ne dorim ca spiritul Crăciunului să vă bucure mereu sufletul, dragii noștri!”, a scris pe pagina sa de Facebook, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Mirela Delea.

La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene a OFSD Giurgiu, Crina Stoianovici, a notat, tot pe Facebook:  #Povesti de Craciun. Respectand traditia, echipa #PSD a inceput seria povestilor de Craciun in „Casuta Soarelui” , impartind cu copiii acestui asezamant bucuria celui mai indragit obicei – impodobirea bradului.
Colinde, cozonaci, prajituri si, mai ales, zambete!”
.

Este, de altfel, pentru prima oară când reprezentanţii unui partid participă, alături de micuţi şi de tineri instituţionalizaţi, la tradiţionalul moment al împodobirii bradului de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.