Senatorul PSD giurgiuvean Niculae Bădălău a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe acest subiect.

„Este pentru prima oară când un guvern din România refuză o dezbatere parlamentară pe bugetul de stat.
Le este frică să îl supună la vot, pentru că bugetul afectează foarte multe sectoare și niciun aliat al PNL nu își va asuma un astfel de vot.

Este clar că au ceva de ascuns. Dacă totul ar fi în regulă, ar veni cu el în Parlament. Ei însă vor să-și angajeze răspunderea chiar în ajunul de Crăciun. Deci chiar de Crăciun vor să taie veniturile românilor pe furiș, mizând pe absența mai multor parlamentari.
Le atragem atenția că Bugetul înseamnă bani publici, banii din contribuțiile românilor. Nu poți adopta Bugetul țării pe furiș. Oamenii au dreptul să știe cum se împart fondurile, pentru că sunt banii lor.

La PSD se va reuni în regim de urgență un grup de lucru care va analiza datele făcute publice până acum de PNL. Se va face o analiză serioasă și vom prezenta public concluziile noastre.
În mod cert, dacă Guvernul PNL își va angaja răspunderea pe Legea bugetului, PSD va sesiza Curtea Constituțională de un conflict de constituționalitate.

Legea Bugetului nu este o lege oarecare. Este o Lege importantă, iar Constituția spune negru pe alb, că bugetul nu poate fi adoptat fără APROBAREA Parlamentului”, a scris Niculae Bădălău, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.