Doamne, Dumnezeule, unde am ajuns? Ăştia sunt „profesioniştii” pe care îi are pregătiţi PNL-ul pentru a ne conduce toate instituţiile? Asta este mult- trâmbițata “Românie- Normala” a lui Iohannis?

Se pare ca da! PNL-ul, condus la Giurgiu de unul dintre liderii marcanți de la centru, girează numirea la deconcentrate a unor “personaje” apropiate de cei mai mari interlopi ai României!

Este vorba despre Gabriel Drăgan, fiul fostului viceprimar din Mihăileşti, prieten la cataramă cu Mihai Dobre şi, se pare, prieten la cataramă şi cu Sile Cămătaru.

Dar ce-l recomandă pe Gabriel Drăgan să fie director la Apele Române Giurgiu??

Acum câţiva ani, a fost implicat într-un proces de luare şi dare de mită. El ar fi fost unul dintre „candidaţii” la un post de ofiţer. Problema era că avea doar liceul şi, astfel, ar fi fost trucat concursul ca să poată să intre în sistem, alături de alți patru “candidați”!

DETALII, AICI: https://vocea.biz/justitie/2017/mar/31/exclusiv-judecatorii-despre-sefii-din-jandarmerie-care-au-trucat-un-concurs-la-cererea-greilor-din-mai-un-act-de-lasitate-din-partea-unui-militar/amp/

Mai apoi, Drăgan ar apărea în public alături de o serie de personaje implicate, unele cercetate, altele, acuzate, unele arestate pentru proxenetism, trafic de droguri, trafic de valută, falsificare de bani, precum finul lui Sile Cămătaru (Neghină) sau Mahăru, liderii Clanului Cămătarilor.

(vom reveni cu detalii şi fotografii!)

La o simplă căutare pe google a acestor nume, te apucă groaza!

Traficanții de valută falsă vorbeau codificat la telefon: ”Băi, am brânză d’aia proaspătă! Cash, la 25”

Interlopii care fac legea în Ilfov

Afacerea bancnotelor false de 50 de euro: Interlopii si-au cumparat masini, telefoane si tratamente cu acid hialuronic pentru iubite

Mai mult, acelaşi tânăr proaspăt şef al SGA Giurgiu s-ar fi lăudat peste tot că l-ar fi… „răsplătit” pe Dan Motreanu, pentru bunăvoinţa acestuia de a-l pune pe locul respectiv. C-o fi doar gura de el, nu ne-ar mira, dar şi dacă nu… Avem şi informaţii cu privire la „valoarea” răsplatei, sperăm însă că mai există Oameni ai Legii, la București, că la Giurgiu nu prea mai avem speranțe , care SĂ SE SESIZEZE în acest caz.

PNL-işti, ce înseamnă asta? Cu ăştia defilaţi? Ăştia sunt specialiştii în viziunea voastră? Dar simplificati lucrurile, puneți-l direct pe Sile Camataru sef la Ape sau chiar prefect de Giurgiu, ca sa devenim județul- interlopilor…

Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.