Social-democraţii giurgiuveni, conduşi de Niculae Bădălău şi Marian Mina, au dat, din nou, o lecţie despre: echipă, administraţie, politică, implicare, realizări şi, inclusiv, despre cum se face o campanie electorală!

PSD Giurgiu a câştigat şi în turul II al alegerilor prezidenţiale, cu un scor de peste 54% pe judeţ, pentru Viorica Dăncilă, şi cu peste 61% dintre voturi pentru candidatul menţionat, în municipiu.

Giurgiuvenii au arătat, aşadar, o dată în plus, că apreciază măsurile luate în guvernarea PSD, că apreciază cu atât mai mult realizările echipei PSD în judeţul nostru!

Pe de altă parte, PNL, scindat, măcinat de orgoliile nenumăratelor tabere, a arătat, o dată în plus, că NU aşa se face politică, că NU sunt o echipă, că NU au un lider şi că majoritatea giurgiuvenilor NU îi doreşte la cârmă!

N-au funcţionat, aşa cum probabil sperau, nici „mişculaţiile” din ziua votării, despre care am scris ieri, nici presiunile asupra primarilor, pe care le reclamă chiar edilii, nici agresivitatea postacilor ori promisiunile şefilor, făcute pe Facebook.

În esenţă, PNL, la Giurgiu, NU mai funcţionează (de multă vreme), iar acest lucru a fost dovedit din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.