Niculae Bădălău a postat, recent, pe Facebook, un mesaj, după anunţarea rezultatelor la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

„10 Noiembrie 2019 va rămâne în istoria politicii din România ca ziua în care, pentru prima dată o femeie candidat intră în turul 2 al alegerilor prezindențiale, cu șanse mari de a câștiga confruntarea finală.

A fost o dovadă clară că în PSD nu numai liderii bărbați sunt puternici ci și femeile pot scrie istorie, așa cum s-a întâmplat și în Croația, Estonia, Lituania, Malta și Chile.

Această victorie a cadidatei noastre este victoria tuturor membrilor PSD și a tuturor alegătorilor noștri care au apreciat munca politică și guvernamentală depusă de cea mai importantă structură politică din România.

In esență, această victorie este a românilor de pretutindeni care își doresc un viitor bun și o soartă corectă pentru ei și pentru țara lor. Indiferent cum au votat în primul tur, noi îi așteptăm alături de noi în turul 2 pentru a demonstra lumii întregi că VREM UN PREȘEDINTE ROMÂN!

Mulțumesc tuturor românilor și în special giurgiuvenilor care au votat cu inima. Mulțumesc primarilor și liderilor de organizații care au depus efort pentru obținerea acestei victorii corecte și legale. Mulțumesc întregii echipe, fără de care aceste rezultate nu ar fi fost posibile!

VIORICA DANCILĂ VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! „, a scris preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.