Nici presiunile, nici ameninţările, nici agresivitatea „soldaţilor” de pe Facebook, nici măcar „mişcările de trupe” de ieri ale PNL-iştilor giurgiuveni, cu liste suplimentare… aglomerate în anumite comune, nu au avut, nici de această dată, rezultatul scontat!

Este evident că nu au înţeles nici până acum, deşi au pierdut toate alegerile din 2016 încoace, că nu aşa vor reuşi să învingă! Nu realizează, se pare, că nu-şi mai găsesc puterea, echilibrul şi că nu sunt capabili să renunţe la orgolii şi interese personale pentru a forma o echipă! Şi, atunci asta se întâmplă: pierzi. DIN NOU!

PSD Giurgiu obţine, iată, un nou succes, la primul tur al alegerilor prezidenţiale, cu un procent de peste 42% pentru candidatul său, Viorica Dăncilă, în timp ce PNL Giurgiu, cu toate „structurile” sale la nivel naţional şi local, n-au reuşit să scoată mai mult de 30 (şi un pic) la sută pentru Klaus Iohannis.

Cel puţin aşa arată datele din numărătoarea paralelă a voturilor exprimate duminică, 10 noiembrie, în judeţul nostru.

PNL-iştii primesc, deci, o nouă lecţie de unitate, de responsabilitate, de lucru în echipă, toate acestea insuflate, promovate şi aplicate de preşedintele Niculae Bădălău şi de liderul executiv, Marian Mina, alături, desigur, de toţi social-democraţii giurgiuveni care au pus umărul, cu loialitate şi multă muncă, la acest nou succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.