Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, gazdă a vizitei liderului Partidului Social-Democrat şi candidat la preşedinţia României, Viorica Dăncilă, a luat cuvântul, seara trecută, la Comana.

În primul rând, Niculae Bădălău i-a mulţumit Vioricăi Dăncilă pentru tot sprijinul acordat judeţului nostru, în mandatul său de premier, s-a declarat onorat că a făcut parte din Guvernul PSD, ca ministru al Economiei, şi le-a transmis tuturor primarilor giurgiuveni un mesaj de unitate:

„Relaţia mea cu dumneavoastră s-a bazat mereu pe încredere şi pe cuvânt! Mă uit în ochii fiecăruia şi ştim cu toţii, foarte bine, ce am reuşit împreună, cât am muncit împreună. Haideţi să aratăm, încă o dată, că suntem prima organizaţie pe ţară, că suntem o echipă care a muncit ca să dezvolte judeţul acesta şi asta vom face în continuare!

Nimeni nu va putea să oprească procesul de dezvoltare a judeţului nostru, a României! Vă ameninţă şi vă spun(cei de la PNL, n.r.) că opresc PNDL, că nu vă mai dau fonduri. Este imposibil din punct de vedere juridic! Dacă se ajunge la asta, vom face o grevă administrativă toţi, pentru că procesul de dezvoltare este ireversibil, nimeni nu are dreptul să ne oprească din dezvoltare, nimeni nu are dreptul să se opună ca cetăţenii noştri să trăiască civilizat, în satele şi oraşele noastre!

Să nu uităm şi de Fondul de Investiţii care aduce modernizare, şi acesta trebuie continuat, iar noi ne batem pentru asta.

Am auzit că merg de la PNL la primari şi vă spun nu vă mai finanţează lucrări începute. Asta este o poveste. Nu-i ascultaţi! Noi lucrăm în continuare şi, în februarie, vom veni din nou ca să facem ceea ce trebuie pentru România, cu un preşedinte PSD! Avem şansa să punem un preşedinte român, un preşedinte care chiar este alături de oameni!

Să dea Dumnezeu ca duminică seara să sărbătorim Victoria!”

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.