Presedintele municipalei PDL Giurgiu, Cezar Magureanu, repurteaza victorie dupa victorie cand isi mobilizeaza fortele ambitios.

Ultima sa victorie cu 6 din 10 ( 3-2 la pauza) a fost revendicata la biliard in fata imbatabilului Nelu Oaoa, pe teren neutru, in sala la Lelele.

Cu aceste victorii la activ, senatorul Magureanu poate privi detasat, cu superioritate, agitatia pe care o manifesta celelalte partide politice care, se pare, au inceput deja precampania pentru primaria Giurgiu.

Presedintele PDL Giurgiu Oras, ( UNPR in grupul parlamentar din Camera Deputatilor) este, va reamintim, cel care la impartirea ciolanului PDL s-a suparat 10 minute amenintand ca pleaca din PDL Giurgiu Oras  iar a doua zi, a demonstrat ca este un suflet mare si ca ii trece repede.

Nu trebuie neglijata nici activitatea in blogosfera a d-lui Magureanu. Domnia sa lucreaza intens la promovare prin blog cu ajutorul unei singure postari si cu promisiunea din data de februarie 10th, 2010 : „Acesta este blogul meu personal. Deocamdata nu are prea multe articole dar va avea!”

http://blog.cezarmagureanu.ro/

3 COMENTARII

  1. bah asta dedinaintea mea!ca uimitului i sa umfle biloaiele,mai pricep da’uimitei ce i se umfla,mincatas portofelu’lu’matale?ia vino tu la biloaiele mele ca imi facusi pofta sa te dau nitel pinfata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.