S-a rupt lanţude iubire,

Georgescu s-a-namorat!

Şi, deci, Alex nu-i răspunde,

Deşi sună ne-ncetat 😀

Să ai impresia că şeful Poliţiei îţi e cel mai bun prieten, înseamnă să fii… Alexandru Andrei.

Surse politice ne-au informat că nenea Cătălin Georgescu, şeful Poliţiei Giurgiu, s-ar fi „îndrăgostit” la prima-secunda-terţa vedere de un lider al unui alt partid decât PNL. Surprins cu şoapta umedă în urechea împricinatului, Georgescu ar fi căutat, în repetate rânduri, să-şi ceară scuze faţă de marele reîntors la PNL Giurgiu, Alexandru Andrei: ba că a fost hărţuit, că a fost ameţit, ba că mi l-au vrăjit, că era bolnav şi nu ştia ce face, că nu a mai văzut exact cui bagă limba în ureche şi pistolul la tâmplă! (ne scuzaţi, era metaforă!)

Numai că, mândru şi orgolios cum este, Alexandru Andrei s-a bosumflat tot şi refuză explicaţii… Sună, Georgescu, sună, el? pauză! Că sunt explicaţii care nu-i folosesc la nimic, oricum. Ori avem fursecuri pe masă, ori nu mai suntem! Ori e cu ei, ori e împotriva lor!

Nu garantăm că ne ţine, pe noi giurgiuvenii de rând, dar Georgescu începe să ne fie simpatic. Serios. Poate doar pentru că, bietul, ca un şef de Poliţie, cum ştiţi, se lipeşte şi el de bou ca să nu-l halească Lupul…

Scufiţa Roşie 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.