Toată presa centrală şi parte din cea locală au vuit după înregistrarea bombă a jurnaliştilor de la lumeapolitică.ro, în care se vorbea clar despre amantlâncurile de la Transporturi. Despre Cuc şi Daniela Şerban(şefa Portului Constanţa), care l-ar fi „călărit”, despre acelaşi Cuc şi presupusa amantă gravidă, angajată la Tarom… Sursele noastre ne-au completat informaţia cu focoasa stewardesă Denisa Chelu, se pare foarte apropiată de acelaşi Cuc, a cărei mamă urma să fie angajată la Agenţia de Încasare şi Control Giurgiu.

E, ce credeţi? Domnul Cuc nici nu s-a sinchisit de toate acestea şi se pare că şi-a văzut de treaba lui, încercând, probabil, să le asigure tuturor acestor frumoase doamne şi domnişoare un loc călduţ în instituţiile sau companiile din subordine.

Săracu’, n-o fi vrut să rămână dator.

Dar asta, în timp ce, vă amintiţi, urla la televizor că el nu mai poate cu „amantele, nepotismele şi pilele” din ministerul pe care-l conduce şi că va face el ordine.

Corect, dar să faci ordine ca să-ţi bagi… vorba ‘ceea, apropiatele, nu sună deloc cinstit, aşa cum vrea el să pară, păi nu?

Ziariştii de la DC News au mai dat, recent, o bombă care vine să confirme tot ce v-am comunicat noi în materialul pe care îl puteţi reciti AICI

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, de pildă, s-a asigurat că în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București SA se va elibera un loc pentru protejata sa, Denisa Chelu, însoțitoare de zbor la Tarom, susțin surse din industrie.

Dacă ministrului demis Cuc îi va reuși pasența, Denisa Chelu va ocupa acest post timp de patru ani. Într-o notă de fundamentare a unei HG de aprobare de venituri și cheltuieli pentru Compania Națională Aeroporturi București, se prevedea pentru membrii CA o indemnizație de 3.500 de lei brut/ședință și una de 3.800 de lei brut/lună.

Compania Națională Aeroporturi București administrează cele două aeroporturi principale ale României: Aeroportul Internațional Henri Coandă și Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu”, scriu jurnaliştii de la DCNews.

Sursă foto: DC News

Articolul AICI

Şi încă ceva, aceleaşi surse ne-au informat şi că mama Denisei chiar a fost angajată, aşa cum spuneam, la Agenţia de Încasare şi Control Giurgiu…

Şi, dacă se confimă(până acum s-au confirmat), cum naiba să-i spunem dacă nu „cârdăşia amantelor”?

Doamne, ce de treabă a făcut băiatu’  ăsta în Ministerul Transporturilor!!! Mai 2 centimetri de autostradă, pe hârtie, mai ruptă hârtia, mai 35 de interviuri pe zi, mai două-trei fete frumoase la locul lor?

N-o fi obosit de-atâta „muncă”, parcă pare, aşa, niţel mai slăbit de la atâta efort, nu?

Nu.

Redacţia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.