La conferinţa de presă a PSD Giurgiu, joi, 17 octombrie, senatorul social-democrat Cristian Marciu a comentat un discurs al unei colege de la PNL, care, la recentă şedinţă, vorbea despre „nenorocirile şi dezastrul” ce ar fi fost provocat de PSD.

„Am luat şi eu cuvântul şi am întrebat-o pe doamnă unde a văzut dumneaei nenorocirile acelea? Vă dau exemplul judeţului nostru. Doar prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, au fost finanţate 124 de proiecte cu o valoare de 591 de milioane de lei. Vorbim despre reţele de canalizare pe 65,5 kilometri, reţele de apă pe 548 de kilometri, 451 de kilometri de drumuri comunale şi 33, 85 de kilometri de drumuri judeţene modernizaţi. Consider că şi prin PNDL şi, recent, prin Fondul Naţional de Investiţii, au fost rezolvate multe dintre nevoile comunităţilor din judeţul Giurgiu. Am avut o guvernare bună, pentru cetăţeni şi sunt convinşi că aceştia vor aprecia acest lucru!”, a declarat Marciu.

Totodată, legat de propunerea PNL ca alegerile pentru primari să fie din nou în două tururi, el a amintit că proiectul a picat, în Senat.

„Ne-am opus şi noi şi UDMR. Consider că doar printr-un singur tur un primar se poate legitima cu adevărat!”, a precizat Cristian Marciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.