Prezent la Giurgiu, miercuri, 25 septembrie, în conferinţă de presă, senatorul social-democrat giurgiuvean a vorbit şi despre ceea ce s-a întâmplat la Serviciul de Permise Giurgiu.

“Este foarte urât ce s-a întâmplat acolo, nu îmi place nici mie şi, sunt convins, nimănui, când judeţul Giurgiu apare în presa naţională cu asemenea cazuri. Am discutat şi cu doamna prefect. Erau bănuieli, însă niciunul dintre controalele de la Minister(Ministerul de Interne, n.r.) nu a scos nimic la iveală. Doamna prefect nu are nici servicii secrete ca să organizeze flagrante, totuşi, îmi doresc mult mai multă exigenţă, de acum înainte. Oameni ca aceia nu au ce să caute în funcţiile respective. Regretabil este şi că au fost doi agenţi de post implicaţi. În calitate de senator, de giurgiuvean, eu cred că poliţiştii trebuie să se ocupe de siguranţa cetăţenilor, a noastră, a copiilor noştri şi să nu mai fie leneşi şi aroganţi!”, a declarat Bădălău.

Oficialul a precizat că “poliţiştii trebuie să se îndepărteze de politic”.

“Nu au ce căuta în Poliţie leneşi cu alte preocupări în afară de aplicarea legii. Nu vreau ca poliţiştii să răspundă la influenţele politice, nu m-a interesat acest lucru în peste 30 de ani de carieră politică. Poliţia trebuie să rămână independentă, face parte din comunitatea locală şi trebuie să lucreze pentru cetăţean. Pentru acest lucru sunt plătiţi! Legat de 112, consider că prefectul trebuie să verifice dacă şi cum funcţionează, dacă personalul de acolo are tot ce trebuie pentru o bună desfăşurare a activităţii. Trebuie să nu mai avem poliţiştii pe care-i vedem că au preocupări politice. Ştiu foarte bine că se întâmplă, sunt unii care încearcă să spună Poliţiei ce trebuie să facă. Un poliţist care se lipeşte de un politician, este un om <<mort>>. Nu are ce căuta acolo!”, a mai declarat Niculae Bădălău.

Întrebat în ce stadiu este ancheta în cazul furtului din locuinţa sa, senatorul giurgivean a spus “încep să cred că unii din Poliţie chiar îşi iau salariile degeaba!”, lăsând, astfel, să se înţeleagă faptul că cercetările sunt fără rezultat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.