Adi Minune a fost umilit la o petrecere dată, sâmbătă noapte, la un restaurant din Giurgiu, unde a fost chemat să încingă atmosfera.

Din păcate el a fost pălmuit, în văzul tuturor, de unul dintre invitaţi, nemulţumit că lăutarul a cântat pentru altcineva. Manelistul a vorbit la „Acces direct” şi după ce a povestit întâmplare a spus că s-a împăcat cu situaţia creată pentru că sunt „riscurile meseriei”.

„Am ajuns acolo, am cântat la o masă la o masă, la nişte băieţi invitaţi la nuntă, După ce am terminat am mers spre scenă, în drum spre scenă mi-a dat o comandă scoru mare ca să cânt o melodie. Cei de la prima dedicaţie s-au supărat că de ce m-am oprit la altă masă. Au venit şi mi-au dat o palmă pentru că nu puteau să se ia de socru mare cu care cel mai probabil aveau divergenţe. Dacă eram pe stradă ripostam, dar la o nuntă eşti doar un lăutar, sunt riscurile meseriei, poţi fi şi scuipat. Cel mai grav incident a avut loc în 1989 când a intrat un om cu jumătate de sabie în cap in localul unde unde eram invitat. Trebuie să treci prin toate ca să ajungi un om ca mine” a povestit Adi Minune.

http://www.cancan.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu la minune este problema ci la cei care isi permit sa faca asa ceva. Putea sa fie oricine, minune are doar vina ca accepta palme cu seninatate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.