Este vorba despre primarul comunei Vânătorii Mici, Aurelian Simion, care a declarat pentru Giurgiu Acum că decizia vine în urma dezamăgirii sale după ce şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a retras din cursa pentru Cotroceni.

„Ca membru ALDE,  am avut o mare dezamăgire când domnul Tăriceanu s-a retras din cursa pentru alegerile prezidențiale.  A fost o decizie luată acolo sus, ca și ieșirea de la guvernare, lucru care nu mi s-a părut corect față de noi, cei care alcătuim, în teritoriu, partidul.

În condițiile astea, cred că doamna Dăncilă este candidatul care merită susținut pentru a ajunge președinte, lucru pe care l-am și afirmat. Hotărârea am luat-o după ce m-am consultat și cu echipa mea, iar ei m-au susținut. O să am o întâlnire chiar în cursul zilei de astăzi cu conducerea partidului unde le voi spune despre decizia mea și le voi explica motivele. Eu sunt membru ALDE iar susținerea doamnei Dăncilă este doar pentru alegerile prezidențiale”, a declarat Aurelian Simion pentru Giurgiu Acum.

Potrivit sursei citate, în ceea ce priveşte riscul de a fi exclus din partid pentru decizia sa,  primarul comunei Vânătorii Mici a spus că își asumă acest risc și e pregătit să ramână independent, „dacă așa se va hotărî de către conducerea partidului”, situație în care va fi susținut și de echipa sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.