Istoria este una din perioada campaniei interne a PDL Giurgiu. Cu certitudine stiu ca deputatul Victor Boiangiu cauta in acea perioada un client serios pentru televiziunea Muntenia, care in perioada crizei, ca orice alt mijloc de informare in masa, nu mai beneficiaza de suficienta publicitate incat sa isi acopere cheltuielile efectuate. Ba chiar gandise domnia sa o forma de rentabilizare si relansare in piata media cu noi emisiuni pentru a face mai atractiva oferta sa de programe.

Pretul televiziunii varia in functie de potentialul clientului. Nu are rost sa fim indiscreti si sa intram in detalii cum ar fi sumele si tehnicile de negociere. Povestea fantastica este aceea ca, se pare, deputatul Cantaragiu a fost incantat sa fie proprietarul unei televiziuni in perspectiva castigarii alegerilor interne din PDL. Pentru asta, domnia sa, ar fi oferit un avans de o suta de mii de euro colegului sau de partid deputatul Victor Boiangiu, urmand ca diferenta de bani sa fie achitata dupa conferinta judeteana PDL, adica dupa ce isi reconfirma pozitia de lider al filialei PDL Giurgiu.

Numai ca zeita Fortuna i-a suras in acele zile secretarului de stat Marin Anton in acelasi timp facandu-i cu ochiul deputatului Boiangiu. Pentru ca Bogdan Cantaragiu nu a mai avut nevoie de televiziunea din Giurgiu in calitate de presedinte al filialei PDL a sectorului 1, avansul conform precontractului ar fi fost pierdut in favoarea domnului Victor Boiangiu.

In felul acesta, conform legendei deputatul Boiangiu ar fi ramas si cu televiziunea si cu avansul luat.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.