Campania națională „Contrabanda e crimă organizată!” a fost lansată, marţi, 17 septembrie, la Giurgiu.

Campania, ce se va derula în perioada septembrie-octombrie, în toate vămile din România, este lansată în parteneriat cu ANAF, Direcția Generală a Vămilor (DGV), Poliția de Frontieră, Poliția Română, cu sprijinul JTI România.

La acţiune au participat şi Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, și Mirela Călugăreranu, președinta Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

„Câinii sunt cel mai bun exemplu pentru om în ceea ce privește loialitatea și dăruirea la serviciu. Ei sunt o prezență care îi descurajează pe cei care practică contrabanda, un mijloc eficient de luptă împotriva acestui fenomen. Merită cele mai bune condiții de îngrijire și pregătire”, a declarat ministrul Eugen Teodorovici.

Materiale și informații suplimentare pot fi găsite pe www.faracontrabanda.ro și pe www.facebook.com/faracontrabanda.ro.

Detalii despre evenimentul de ieri, de la Giurgiu, găsiţi pe site-ul GIURGIUVEANUL: http://www.giurgiuveanul.ro/stiri/contrabanda-crima-organizata-noua-campanie-anticontrabanda-si-noua-donatie-pentru-echipele-canine-foto/#ixzz5zqeH5200

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.