Un POSIBIL candidat(vorba lui Anghelescu) din partea PNL Giurgiu la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Marian Măroiu se pare că le arată tinerilor din partid, inclusiv fetelor, unde le e locul.

Într-o postare, pe pagina sa de Facebook, Măroiu vrea să se laude cu TNL, dar se scoate în faţă pe sine şi pe „tânărul” Ţigănilă, în timp ce tinerele şi tinerii, mărunţele, respectiv mărunţei în esenţă, iată, sunt înghesuiţi în spatele lui.

Păi, e frumos, domnule Măroiu? Oricine ştie că, de drept, „mărunţeii” stau în faţă, la poză. Fetele, mai ales. Noi ştim că vreţi să vă vadă lumea în toată splendoarea şi că Ţigănilă îşi merită locul la (foarte) tineri, dar a ieşit prost, pe cuvânt!

De altfel, dragi prieteni, după cum bine ştiţi, deşi se laudă de zeci de ani că or să promoveze tinerii, tot ei, seniorii se bat pe funcţii în tristul PNL Giurgiu. Aceiaşi, mereu aceiaşi, la fiecare rotire a mesei. „Tinerii sunt viitorul, tinerii, în faţă, bla-bla”, dar nu acum, după ce-or mai creşte cu vreo 40 de ani, aşa…, probabil.

Îi promovaţi pe tinerii din TNL, da, însă poate doar la capitolul: cine e primul la împărţit pliante şi făcut fotografii, când seniorii mai pupă câte-o doamnă în vârstă, la sate.

Ca nişte „domni”, domne, ca nişte „domni”…

1 COMENTARIU

  1. […] Un POSIBIL candidat(vorba lui Anghelescu) din partea PNL Giurgiu la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Marian Măroiu se pare că le arată tinerilor din partid, inclusiv fetelor, unde le e locul. Într-o postare, pe pagina sa de Facebook, Măroiu vrea să se laude cu TNL, dar se scoate în faţă pe sine şi pe […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Vai, ca nişte adevăraţi „domni”. TNL Giurgiu, treci în spate! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.