„Astăzi, 13 septembrie, este Ziua Pompierilor din România!

Sunteţi eroii noştri! Voi vă riscaţi viaţa pentru a ne salva pe noi! Pentru a ne salva bunurile, vă luptaţi cu flăcările, cu inundaţiile şi sunteţi cei care salvaţi vieţi şi în cazul accidentelor rutiere, datorită specialiştilor de la Descarcerare. De asemenea, sunteţi şi cei care, prin colegii de la SMURD, oferiţi primul ajutor în urgenţe medicale!

Vă mulţumim din suflet pentru toate acestea! Iar, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, vă asigur de întreaga mea susţinere, de respectul şi aprecierea mea! Totodată, vă garantez că instituţia pe care o conduc va continua să obţină fonduri pentru toate dotările de care Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al judeţului Giurgiu are nevoie, astfel încât intervenţiile să fie de succes!

La Mulţi Ani, pompierilor giurgiuveni, La Mulţi Ani, pompierilor români!

Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă întoarceţi acasă, cu bine, după fiecare misiune!”, a scris Marian Mina, pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] „Astăzi, 13 septembrie, este Ziua Pompierilor din România! Sunteţi eroii noştri! Voi vă riscaţi viaţa pentru a ne salva pe noi! Pentru a ne salva bunurile, vă luptaţi cu flăcările, cu inundaţiile şi sunteţi cei care salvaţi vieţi şi în cazul accidentelor rutiere, datorită specialiştilor de la Descarcerare. De asemenea, sunteţi şi cei care, prin […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele CJ Giurgiu, mesaj pentru pompierii giurgiuveni, de ziua lor […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.