Unele lucruri sunt foarte evidente chiar daca noi nu reusim sa le vedem de prima data. Un exemplu este atitudinea fata de primarie a prefectului Norut Stanisteanu. In toata activitatea dumisale nu a deranjat niciodata activitatea Consiliului Municipal si a Primariei Giurgiu. Exceptand un avertisment iarna trecuta pentru zapada care depasea inaltimea masinilor pe spatiul carosabil din Giurgiu, domnul Stanisteanu a avut o atidudine clementa fata de faptele petrecute in conducerea municipiului Giurgiu. Evidenta nostalgie dupa vremurile in care facea politica PNL nu era totusi remarcata de nimeni. Faptele au inceput sa se lege deabia astazi dupa ce am aflat despre o intalnire de taina( care se pare ca nu este prima) a domnului Stanisteanu cu primarul Iliescu unde au pus la cale , se pare, reintoarcerea in PNL a fiului ratacitor Norut Stanisteanu.

Pentru inceput domnul Stanisteanu nu a emis pretentii pentru nicio functie administrativa in cadrul primariei dar sigur va primi o functie de vicepresedinte a PNL Giurgiu.

6 COMENTARII

  1. mai usor mai autorilor ca nu mai fac fata la citit
    14 articole intr-o zi sunt deja prea multe 🙁

  2. ba,da’ tiganu’ asta nu mai iese o data din peisajul giurgiuvean??nu se satura cat a furat si pe vremea pnl si acum in pdl???locul lui e la dna si nicidecum in pnl!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.