Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Lucian Corozel, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care anunţă că investiţiile pe drumul menţionat sunt în termen.

Astăzi, am verificat cum decurg lucrările de reabilitare a drumului DJ 401 A de la Bolintin-Vale la Palanca, pe o distanță de 3,235 km, proiect finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală a cărui valoare este de 10.584.551 lei. 

Chiar dacă la începutul acestei lucrări, cetățenii care tranziteaza zona au fost deranjați de disconfortul creat, de faptul că s-au impus restricții de viteză și de tonaj și de termenul mare de realizare a lucrării (17 luni), am constatat că antreprenorul și-a îndeplinit atribuțiile, lucrătorii muncesc la rigola carosabila, calitatea este corespunzătoare, iar vestea cea mai bună este că lucrarea este realizată în proporție de 90% și estimam finalizarea lucrărilor până la sfârșitul lunii octombrie, după numai șapte luni de la ordinul de începere.

Felicit firma constructoare și le mulțumesc pentru tot efortul și răbdarea de care au dat dovadă!„, a scris Lucian Corozel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.