Prezenţa lui Alexandru Andrei, deputat PNL, la o emisiunea televizată nu poate fi decât un eveniment pentru urbe! Ai de făcut mâncare? Opreşti aragazul şi te uiţi! Ai de reparat maşina? O laşi cu capota deschisă şi te uiţi! Ai de hrănit copiii? Îi laşi să urle şi te uiţi! Ai de băut o bere rece? O verşi în chiuvetă şi te uiţi!

Adică, fără mişto, e o ocazie unică, într-un mandat, să-l vezi pe Andrei “ţinând piept” unui ziarist, mai bine de o jumătate de oră, după recordul de 3 minute şi 40 şi ceva de secunde cât a vorbit per total în 3 ani de deputăţie!

Subiectele au fost fantastice, dar au lipsit cu desăvârşire! Doamne, nici nu ştim cum de-a ieşit viu din interviul acela nemilos, dur, am plâns de emoţie!

Şi câtă “coerenţă” în răspunsuri, cât de “interesante” au fost toate informaţiile oferite de domnia sa! Păcat că ne-am plictisit după 10 minute, în care ne-a explicat cât de mult a iubit el, de fapt, PNL-ul şi cum abia aştepta să se întoarcă, pentru binele giurgiuvenilor…

Ne-a omorât cu Pesta la “suline”( Suline=Cornaci, substantiv 
Sinonime(botanică) (învechit şi regional) sulină, (regional)ciulin, colţan, colţar, stea, castan-de-lac, (la plural) castane-de-baltă.), ne-a dat pe spate spunând cum salvează PNL judeţul de pesta PORCINĂ, prin tipărirea unor pliante, am dus mâinile la urechi când ne-a zic ce milă îi este lui de Dobre de la Mihăileşti sau cât de răi au fost giurgiuvenii care l-au luat la mişto când s-a lăudat cu repararea unui drum naţional.

Acum, sincer, vă recomandăm să vă vedeţi de treburi, că v-am făcut noi un rezumat al interviului, iată:

Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare! Fotografia este un trucaj! 😀

1 COMENTARIU

  1. […] Prezenţa lui Alexandru Andrei, deputat PNL, la o emisiunea televizată nu poate fi decât un eveniment pentru urbe! Ai de făcut mâncare? Opreşti aragazul şi te uiţi! Ai de reparat maşina? O laşi cu capota deschisă şi te uiţi! Ai de hrănit copiii? Îi laşi să urle şi te uiţi! Ai de băut o bere […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PAMFLET: Breiching niuz! Şoc şi groază! Deputatul zis şi “3 minute şi 40 de secunde” a rezi… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.