Doamnele social-democrate din Giurgiu le-au pregătit, vineri, 2 august, o surpriză mai multor copii şi tineri de la casele de tip familial din municipiul Giurgiu.

I-au invitat la o plimbare pe Dunăre, cu vaporaşul şi, mai apoi, au servit bunătăţi la Restaurantul Perla din Portul Giurgiu.

Copiii şi tinerii au fost foarte încântaţi de plimbare, au fost şi foarte cuminţi, au admirat peisajul şi l-au ascultat întocmai pe căpitanul vasului, Andrei Oboroceanu.

“Ne-a făcut mare plăcere să fim, astăzi, împreună cu aceşti copii frumoşi, cuminţi şi inteligenţi! Nu este prima acţiune pentru ei şi, cu siguranţă, nu va fi ultima! Ne-au spus că s-au simţit foarte bine, la fel şi noi, şi îmi doresc să îşi amintească mereu cu plăcere de această zi frumoasă de vară. Le mulţumesc tuturor colegelor mele din OFSD Giurgiu, alături de care am organizat activitatea, dar şi lui Andrei Oboroceanu, pentru tot sprijinul!”, ne-a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a OFSD Giurgiu, Crina Stoianovici.

Alături de ea au fost vicepreşedinte al OFSD la nivel naţional, Aurelia Dobre, preşedintele organizaţiei municipale a OFSD Giurgiu, Petronela Săndulescu, dar şi consilierii locali Corina Ciocîltan Falan şi Tereza Nichita, cât şi Iuliana Caraivan, îndrăgit instructor de sport.

Evenimentul a fost sprijinit de conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, reprezentată de Ciprian Marica.

Doamnele din OFSD Giurgiu ne-au spus că pregătesc, pentru perioada viitoare, şi alte acţiuni, atât în domeniul educaţiei, dar şi în cel sportiv.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

Mai multe imagini, pe pagina noastră de Facebook- Giurgiu Net Oficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.