Luni, 29 iulie 2019. Giurgiu, sub Cod Galben de ploi, între orele 07.40- 09.00.

Toată lumea ştia, am anunţat şi noi, de ieri, ca să fie pregătiţi giurgiuvenii care merg la serviciu sau la cumpărături.

Luni, 29 iulie 2019. ora 07.30. „Dorel” făcea dezinsecţie terestră. Cu cel puţin două „maşinării” gălăgioase, specifice activităţii menţionate. În cartierul meu, pe demonstrate! V-aş fi mulţumit, pe cuvânt, numai că… Ora 08.45. La Giurgiu, ploua de rupea! Cum s-ar zice, apă de ploaie dezinsecţia de azi, fraţilor. Bravo, nota 0, treceţi acasă!

Cum să-i mai spunem, de data asta, domnule primar? Sabotaj? Nepricepere? Indolenţă? Spălare de… ţânţari? Sau a fost o băiţă binemeritată, nevinovată, după zile caniculare, pentru bietele insecte care n-au nicio vină că există? Să le mai spălăm şi de jos în sus, nu doar de sus în jos, nu? Măcar ţânţarii să fie curaţi.

Cum vreţi să-i mai spunem?

Dumneavoastră, oricum, îi veţi spune cum doriţi! Însă, adevărul este că alţi bani au fost cheltuiţi absolut inutil. Degeaba. S-au dus pe apa sâmbetei, puteaţi foarte bine să îi aruncaţi în Dunăre, în loc de Crucea de Bobotează!

Acum, foarte serios, tot noi suntem răutăcioşi?

*Fotografia este un trucaj-pamflet ce trebuie tratat ca atare! Niciun ţânţar nu a fost rănit în ultimele ore!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.