Un alt proiect foarte important, adoptat în cea mai recentă şedinţă a Consiliului Judeţean Giurgiu prevede aprobarea documentației tehnico-economice pentru obiectivul de investiții “Reabilitare Pod pe DJ 601 peste râul Neajlov, km 29+855, la Crevedia  Mare”, în faza D.A.L.I.  

Potrivit referatului de aprobare, podul a fost construit în anul 1960, din beton armat şi are lungimea de 50, 55 de metri.

Direcţia Judeţeană de Transport Giurgiu a solicitat demararea în regim de urgenţă a procedurilor de reabilitare a podului, la care s-a constatat prăbuşirea consolei şi a mânii curente, se arată în referatul de aprobare.

De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Giurgiu, printr-o adresă, a solicitat să se dispună în regim de urgenţă măsuri de remediere a deficienţelor semnalate la partea carosabilă şi, de asemenea, includerea urgentă a podului într-un proiect de reabilitare sau modernizare.

AStfel, CJ Giurgiu a achiziţionat serviciul de expertizare tehnică prin care sunt propuse două soluţii pentru aducerea podului la parametrii iniţiali de exploatare(…) pentru care a fost proiectat şi pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă şi confort.

Tot în referat se arată că valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 5,2 milioane de lei.

Toate detaliile tehnice ale proiectului pot fi studiate AICI. pct 7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.