Prezent la Giurgiu, în prima conferinţă de presă de după europarlamentare, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, le-a mulţumit giurgiuvenilor pentru încredere.

„Le mulţumesc tuturor pentru încredere şi pentru vot. Oamenii recunosc, astfel, munca noastră, faptul că acţiunile noastre se reflectă şi pe partea administrativă, la salarii, pensii majorate, dar şi în investiţii. Îi asigur, o dată în plus, pe giurgiuveni că vom continua programul de modernizare a acestui judeţ”, a declarat Niculae Bădălău.

Politic vorbind, liderul PSD Giurgiu a spus că şi la nivelul organizaţiei pe care o conduce este făcută o analiză, după rezultatele alegerilor din 26 mai.

„Vrem să vedem de ce în unele comune au fost rezultate mai slabe. Am promovat şi promovez tineri, cred în puterea lor de muncă, în energia lor şi în dorinţa lor de a învăţa de la cei mai în vârstă”, a spus Bădălău.

Întrebat, în acest context, care crede că sunt cauzele pentru care în anumite unităţi administrativ-teritoriale, deşi primarii sunt PSD, rezultatele nu au fost în favoarea partidului respectiv, Niculae Bădălău a precizat:

„Este vorba despre seriozitate, loialitate sau, în cazul ăsta, de lipsa lor, în condiţiile în care partidul le-a acordat tot sprijinul pentru proiectele de investiţii. În timp, ne-am mai confruntat cu… baleaje de-ale dumnealor, ca să nu folosesc alte cuvinte. Unii sunt deja de meserie. Ştiţi, era o vorbă, gata, încă o dată şi gata(cu referire la trădare, n.r.). Eu sunt un tip consecvent, dar consider că trebuie să facem o analiză corectă în toate cazurile. Încerc să găsesc tineri şi să îi promovez, pentru o nouă generaţie în administraţie şi politică”, a afirmat liderul PSD Giurgiu.

Astfel, el a lăsat să se înţeleagă faptul că, în anumite UAT-uri, PSD va avea alţi candidaţi decât primarii în funcţie. „Ştiţi, e chestie de caracter şi deja au făcut lucruri de genul ăsta de prea multe ori. Sigur nu se mai îndreaptă, aşa că mai bine lipsă”, a declarat Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.