Acest un fel de „Kaa” al PNL-ului central, Rareş Bogdan şi-a băgat iar, mă scuzaţi, picioarele-n Ludovic Orban şi-n toţi prietenii lui. Mai nou, fără stăpân la partid, de parcă i se cuvine totul acum, politic vorbind, „Kaa” a luat viteză.

Apăi, nu e de ici de colo ca, din „gură mare” la Realitatea, să te trezeşti, fix peste noapte, cu jde mii de euro salariu, la Bruxelles…

Întrebat, la o emisiune TV, dacă s-ar fi certat cu preşedintele Klaus Iohannis, Rareş s-a ridicat la Orban & Co. precum şarpele, înainte să muşte:

“(…) Nu m-am certat cu dânsul, mă înţeleg foarte bine, iar aceste zvonuri au fost lansate, din păcate, dintr-o anumită zonă a unor oameni, pe care o să-i demasc în curând, care au cam multă influenţă pe lângă un lider de partid. dar o să îi demasc în curând pentru că şi-au luat nasul la purtare”, a comentat Rareş Bogdan, la România Tv.

El a fost întrebat dacă atunci când face referire la liderul de partid spune despre Ludovic Orban, Rareş Bogdan a răspuns clar și fără echivoc. „Da, dar nu mai zic mai multe”.

„Ne pregătim de campanie şi nu am de gând să mă cert nici cu preşedintele Iohannis, nici cu Orban. În schimb, o să îi iau de urechi pe cei care îşi bagă limba în urechea unora sau a altora”, a conchis europarlamentarul PNL(sursă Capital.ro).

Cu precizarea că cei de la Capital l-au corectat. De fapt, Rareş Bogdan a spus initial: “care îşi bagă limba în gură…”. Ca să vedeţi subconştientu’ omului :)))

Nah, ştie el ce ştie, că ce-i mai place şi lui Orban… 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.