Ceea ce scriu ziarele respectabile din Giurgiu este perfect adevarat: Gabriel Rasvan Toader a iesit din cursa pentru pentru fotoliul de Prefect al Judetului Giurgiu.  In ciuda faptului ca a fost la un moment dat considerat o varianta de mijloc, multe forte au exprimat un veto care a schimbat decizia presedintelui Marin Anton. Chiar daca, se pare, actualul prefect Norut Stanisteanu ar fi avut clementa vicepresedintelui Mihai Dobre, cel care ar dori schimbarea acestuia este, se pare, domnul Catalin Corbea, primarul comunei Prundu.

De altfel, tot mai multe voci din PDL au remarcat cum polul decizional judetean in PDL se inclina catre Prundu si catre primarul Catalin Corbea, un tanar cu viziuni de modernizare asupra partidului.

PDL Giurgiu nu are un om capabil sa ocupe functia de Prefect?

Chiar daca ambitia politica a liderilor impune schimbari in administratie, PDL Giurgiu, se pare, nu are oameni pregatiti si compententi pentru aceasta functie. Presedintele Marin Anton pregateste o noua propunere pentru sedinta PDL ce va avea loc joia viitoare , un domn respectabil, cu vechime in ministerul de interne, apropiat al domniei sale, care ar putea completa activitatea dumisale in judet.

Cade si varianta Bogdan Cornel.

Dupa ce a fost schimbat din functia de Inspector General Scolar ( cu profesorul din Pundu) Alexandru Burgui, dl Bogdan Cornel a sperat ca odata cu plecare lui Bogdan Cantaragiu sa se poata intoarce pe post. Nu a reusit asta, iar, a doua mutare gandita de dl Bogdan Cornel a fost sa fie promovat pe functia de subprefect in locul d-lui Daniel Fita. De data asta a fost blocat, din cate se pare, de o fotografie care circula prin partid in care dl Bogdan Cornel ar fi la masa la Buturugeni cu toti PSD-istii in frunte cu vicepresedintele Marian Vanghelie si care i-ar cauza promovarii pe care si-o doreste.

Astazi nu va fi nici o schimbare in prefectura.

Oricata dorinta politica exista in PDL sa vina cu o noua imagine in fata electoratului schimbarea nu se va produce astazi. Inca nu au fost luate deciziile majore iar fortele dispersate din PDL nu au ajuns inca la un acord. De aceea nu putem spera la o schimbare nici in saptamana ce tocmai incepe cu toate ca este posibil avem o supriza dupa sedinta de guvern de joi.

4 COMENTARII

  1. Dragi colegi P.D.L.-isti va recomand pentru postul de prefect pe flacaul nostru din Comana are toate calitatile necesare unui asemenea post.Are bani de la madam Udrea,este cel mai mare hot,este parsiv si tradator(vezi votul de la ultimele alegeri P.D.L. Giurgiu),are studii superioare( 5 ani de practica pe tractor ),are pauza in inventarul dentar si cam vreo 7-8 amante.Voi credeti ca ii mai trebuie si altceva unuia din partidul de la putere sa fie numit prefect ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.