Sursă: Ştiri pe Surse Realizatorul Antena 3 Radu Tudor îi solicită premierului Dăncilă să „rupă pisica” la Transporturi. Jurnalistul susține că Dăncilă este dusă de nas de ministrul Răzvan Cuc și secretarii de stat de la Transporturi, iar plătitorii de taxe îndură umilințe și speră degeaba. „Cum să mergi încă pe mâna unuia precum Cuc, ce patronează situații catastrofale în toate domeniile ministerului”, întreabă retoric realizatorul Antena3.

„Inteleg disponibilitatea premierului Romaniei pentru dialog si pentru neconflictualitate. Asa este normal. Cand insa e o situatie foarte grava, asa cum se intampla la Transporturi, cate discutii sa mai ai? Cata rabdare? Cum sa mergi inca pe mana unuia precum Cuc, ce patroneaza situatii catastrofale in toate domeniile ministerului ?

Nu se vad santierele jalnice deschise acum 10 ani si nefinalizate ?

Nu e revoltatoare neatragerea de fonduri europene in sectorul aflat in cea mai mare suferinta?

Nu deranjeaza lipsa oricaror proiecte noi? Minciuna precum inaugurarea construirii drumului expres Pitesti-Craiova?

Mergeti prin Aeroportul Henri Coanda ! Veti vedea parcarea distrusa, toaletele care miros, benzile de bagaje stricate. O echipa manageriala si un CA jalnice !

Stiti care e situatia financiara si manageriala la TAROM?

V-ati intrebat vreodata de ce avem treburi murdare si care intarzie constant?

Doamna Prim Ministru, cred ca ati discutat prea mult cu echipa de la Transporturi. Ministrul si secretarii de stat va duc de nas. Va mint. Iar noi, platitorii de taxe, induram umilinte si speram degeaba. Rupeti pisica!”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

Articol preluat din Ştiri pe Surse

ARTICOLUL, AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.