Deputatul Alexandru Andrei a anunţat oficial, astăzi, că a (re)trecut la PNL. Surpriză era dacă nu se ducea acolo. Nu de alta, dar surse respectabile ne-au transmis că ceilalţi nici n-au vrut să audă de el. Nu ştim UDMR-ul cum stă, că nu ne-am înţeles…

Tare mândru, ca şi cum orice astfel de mutare i s-ar cuveni, datorită miliardelor de… proiecte, de lucruri făcute pentru Giurgiu, tânărul traseist dă cu mucii în fasole, pe pagina sa de Facebook, în mărturisirea faptei sale.

“Din respect față de giurgiuveni vreau să anunț public că începând de astăzi, 3 iunie, voi activa ca deputat al grupului parlamentar al Partidului Național Liberal”.

Domnule Andrei, dacă aveaţi suficient respect faţă de giurgiuveni nu vă mutaţi de colo- colo, în doar câţiva ani. PNL, PSD, iar PNL…

“Nu am făcut această mișcare politică în urma unor calcule politicianiste, nu sunt un oportunist”.

Cred că aţi putea edita postarea şi să ştergeţi în primul rând fraza asta, că mor oamenii de atâta râs! O să-i aveţi pe conştiinţă.

Sigur că nu, domnule deputat, aţi dovedit deja că sunteţi profund preocupat de soarta oamenilor de rând şi de aceea căutaţi un loc cât mai călduţ. Pentru a le putea oferi lor cele mai bune lucruri de pe pământ. Poate într-o viaţă viitoare, că în asta, de când sunteţi deputat, n-am auzit mare lucru despre dumneavoastră sau de vreo faptă bună pentru Giurgiu. Dinainte să fiţi deputat, nici n-am auzit de dumneavoastră…

“Sunt un politician vertical, mi-am dat demisia din PSD de acum câteva luni pentru că mi-am dat seama de atunci că linia măsurilor adoptate de partid nu mai coincide cu mandatul care mi-a fost încredințat de giurgiuveni, prin votul lor, din 2016”.

Sunteţi şi vertical, şi orizontal, dar mai ales traseist. Punct. Mandatul v-a fost încredinţat de giurgiuveni, dumneavoastră fiind pe lista PSD. V-aţi prezentat în faţa lor cu programul partidului menţionat, cu oamenii care au mers zeci de kilometri ca să vă susţină pe dumneavoastră, cu oamenii pe care acum îi înjuraţi. Sunt oameni care, culmea, au acceptat înjurături tocmai din cauza dumneavoastră. Dacă tot îi respectaţi pe giurgiuveni, n-ar fi mai frumos să le spuneţi adevăratul motiv pentru care aţi fost exclus din PSD Giurgiu?

“Și rezultatul alegerilor din data de 26 mai, voturile majorității românilor, mi-au arătat că am avut dreptate. PNL are în acest moment cea mai bună echipă și eu mă alătur celor care au soluții reale și viabile pentru români, pentru România! “

O, dar nu sunteţi absolut deloc oportunist, politicianist, domnule deputat. Vedeţi, cuvintele dumneavoastră alese ne demonstrează că aveţi un respect atât de mare faţă de giurgiuveni, încât vă tot vine să vă duceţi la bine, la mai bine, la cel mai bine… Ce ştie tot satul e, însă, că PNL nu are cea mai bună echipă, dar, nah, cine se aseamănă se adună. Succes!

“Totodată, rezultatul obținut de PNL îmi dovedește că este singurul partid care poate bate PSD, același PSD care a făcut din județul Giurgiu propria feudă, ca și cum, noi restul, nu avem niciun cuvânt de spus. Le vom dovedi că nu este așa! Giurgiul nu este feuda PSD-ului, a lui Bădălău sau a oricărui alt politician! Este al cetățenilor!”

Domnule Andrei, ce vă mai plăcea-n “feuda” asta până mai acum câteva luni. Ce vă mai plăcea Bădălău, başca mâinile domniei sale pe care le sărutaţi de dimineaţa până seara, metaforic vorbind, desigur, ca să prindeţi un loc eligibil pe lista de la parlamentare… Aşa zic oamenii, zău.

Au, dar ce urât sună toate vorbele astea din guriţa dumneavoastră de politician prea tânăr, foarte tânăr, dar extrem de traseist! Tocmai de aceea, sincer, mă bucur mult că v-aţi întors la PNL! Vă meritaţi unul pe celălalt şi, în plus, aveţi ocazia să le întoarceţi toate favorurile(este vorba despre tot ce aţi… învăţat acolo, of course) şi să vă scufundaţi, vorba ‘ceea, împreună.

Aşa-i cinstit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.