În urma accidentului rutier din 26 mai, produs de către un tânăr, de 24 de ani,  în urma căruia 3 persoane au decedat, Judecătoria Bolintin Vale a dispus față de conducătorul auto măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii reamintesc faptul că, duminică, 26 mai a.c., ora 09.50, pe Drumul Național 61, la km 9+200, în comuna Milcovățu, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier, în urma căruia trei persoane au decedat.

Un tânăr, de 24 de ani, din comuna Crevenicu, județul Teleorman, în timp ce conducea  un autoturism, pe fondul altor preocupări de natura a-i distrage atenția, coroborat cu viteza excesivă, a pierdut controlul asupra autoturismului lovind două capete de podeț, fiind ulterior proiectat într-un stâlp electric din beton pe care l-a rupt, apoi s-a răsturnat în afara parții carosabile. 

În autoturism se aflau 5 peroane. Trei tineri, de 17, 25 , respectiv 27 de ani, au murit, iar ceilalți doi, şoferul şi un alt tânăr, de 27 de ani, ambii din comuna Crevenicu, județul Teleorman, au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Universitar de Urgență București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii din cadrul serviciului Rutier, s-a stabilit faptul că şoferul avea o alcoolemie de  peste 2 la mie. Pe 29 mai a.c., s-a dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu, iar o zi mai târziu, Judecătoria Bolintin Vale a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, este precizat într-un comunicat de presă al POliţiei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.