Împărţiţi pe două echipe de campanie, social-democraţii giurgiuveni au desfăşurat, în forţă, activităţi de promovare a candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare, în mai multe comune din judeţul Giurgiu.

Echipa pe care am însoţit-o noi, coordonată de Alin Guţu şi Lucian Corozel, s-a deplasat, miercuri, 8 mai, la Ogrezeni şi Buturugeni.

Au fost împărţite pliante electorale şi oamenilor care le-au ieşit în cale, social-democraţii giurgiuveni le-au vorbit despre realizările şi proiectele PSD, dar şi despre importanţa alegerilor pentru Parlamentul European. De asemenea, la Ogrezeni, a fost vizitat şantierul de pe drumul comunal 132, asfaltat cu sprijinul Consiliului Judeţean Giurgiu.

Tot miercuri, echipa PSD Giurgiu s-a deplasat la Buturugeni. Acolo, a venit şi preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, însoţit de senatorul Cristian Marciu.

Joi, 9 mai, echipa coordonată de Alin Guţu, a mers, mai întâi, în Târgul din Clejani, iar apoi în toate satele comunei menţionate.

Au urmat, în aceeaşi zi, acţiuni de campanie în Letca Nouă şi în toate satele arondate acestei comune.

TEXT ŞI FOTO: Cătălina Sfetcu

Mai multe fotografii de la toate acţiunile menţionate mai sus, găsiţi pe pagina noastră de Facebook, Giurgiu Net Oficial

De asemenea, fotografii ale echipei coordonate de Ionuţ Barbu, care s-a deplasat, zilele acestea, în Bolintin Deal, Bolintin Vale, Adunaţii Copăceni şi Mihăileşti, găsiţi pe pagina de Facebook a colegilor de la Giurgiu Acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.