Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate Giurgiu, Crina Stoianovici, a oferit, astăzi, 26 aprilie, daruri mai multor familii din Răsuceni, judeţul Giurgiu.

Sunt copii frumoşi, cuminţi şi deştepţi, dar care sunt nevoiţi să crească fie cu probleme medicale, fie fără mamă… Dar Dumnezeu îi iubeşte şi le scoate în cale oameni cu suflet mare, care vor şi pot să le facă zilele mai frumoase, cu daruri materiale, dar şi spirituale.

Crina Stoianovici le-a dus, astăzi, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării şi dulciuri. Însă, mai mult decât atât, ea le-a adus zâmbetul pe buze şi bucurie în suflet, le-a arătat că nu sunt singuri şi că sunt iubiţi.

„Mi s-a umplut sufletul cu fericirea lor! Alexandru si-a dorit o minge… si iepurasul i-a adus o minge de fotbal adevarata, sper ca maine sa suporte mai usor dializa … si , macar astazi, lacrimile mamei lui sa fi fost de bucurie. Alin, năzdravanul, de 6 ani, visa la un ceas Ben Ten care sa- l transforme – reactiile lui mi -au facut un paste fericit. Maria, Alexandru si Stelian nu au stiut ce sa-i ceara iepurasului – probabil a uitat sa mai vina de cand i-a parasit mama… Nu indrazneau nici sa se bucure… decat pe furis …
Priviti-le mutrisoarele si spuneti voi … nu e cea mai mare rasplata?”, a scris Crina Stoianovici pe Facebook.

Mai multe fotografii, AICI:
https://www.facebook.com/stoianovici.crina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.