Şi în acest an, membrii Grupului Sufletişti în UK şi Europa  au  organizat o acţiune caritabilă în beneficiul   copiilor aflaţi în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

Potrivit unui comunicat de presă al reprezentanţilor DGASPC Giurgiu, joi, 25  aprilie 2019,  45 copii aflaţi în plasament la casele de tip familial Soarele şi  Daniela  și  la Complexul de Servicii Sociale Giurgiu, structuri rezidenţiale din cadrul  Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu,  au primit daruri cu ocazia sărbătorilor de Paşte.

Joi, 25 aprilie 2019, copiii au primit  alimente, dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare,  cozonaci,  ouă roşii și torturi datorită sprijinului oferit de membrii Grupului Sufletişti în UK şi Europa, care, deşi în prezent nu locuiesc în ţară, pentru că muncesc în străinătate, au dorit să fie aproape, prin gestul lor, de copiii aflaţi in plasament.

              “De-a lungul anilor, am dezvoltat o frumoasă relaţie de parteneriat  cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu. Este a patra acţiune de acest fel pe care o organizăm de Paşte. După prima acţiune organizată  pentru copiii aflaţi în plasament,  numărul membrilor grupului nostru a  tot crescut  iar activităţile de sponsorizare  s-au desfăşurat constant”, a declarat Stelian Daniel Iordache, reprezentant al Grupului Sufletiști în UK și Europa.

           “Le mulţumesc membrilor Grupului Sufletiști în UK și Europa pentru  organizarea acestei acțiuni caritabile şi pentru sprijinul  constant acordat  copiilor beneficiari de măsură de protecție specială în structurile rezidențiale din cadrul instituției noastre. Le urez succes în continuare  și doresc să îî asigur de toată stima și considerația mea ”, a declarat Dan Valentin Sima, director General al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.