Reprezentanţii Consiliului Judeţean Giurgiu anunţă că miercuri, 24.04.2019, a avut loc, la Giurgiu, sedinta Grupului Comun de Lucru pentru Agricultura(GLAC) Giurgiu – Ruse.

„Dezbaterea a avut ca tema fabricarea mediilor de cultura pentru laboratoarele de microbiologie si a fost urmata de o vizita la fabrica de medicamente Sanimed International din Calugareni, judetul Giurgiu.
Vicepresedintele Lucian Corozel a propus ca directorul Centrului de cercetari pentru tehnologii avansate SC Sanimed International SRL, Marian Angheloiu, să fie membru permanent al Grupului Comun de Lucru in domeniul Agriculturii Giurgiu – Ruse.

De asemenea, vicepresedintele i-a promis acestuia ca in perioada imediat urmatoare va fi analizat Planul de dezvoltare al judetului si se vor pune bazele unui proiect transfrontalier in domeniul cercetarii medicale”, se arată în comunicatul CJ Giurgiu.

“Cercetarea in domeniul medical e un deziderat major al conducerii Consiliului Judetean Giurgiu, alături de dezvoltarea sistemului medical. Am reusit, dupa cum stiti, sa modernizam cateva dintre sectiile Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu si sa le dotam cu aparatura de ultima generatie. Mai avem insa o serie de proiecte in implementare in domeniul sanitar. Ne dorim sa implementam si un proiect in domeniul cercetarii medicale”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Giurgiu Lucian Corozel. 


SC SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL este o companie tânără şi dinamică, cu personal bine pregătit, cu vastă experienţă în domeniul cercetării, producţiei şi comercializării produselor bacteriologice de înaltă calitate, în special a reactivilor de diagnostic in vitro.

Printre cei 1800 de clienţi ai SC SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL se numără: spitale(în special cele de TBC), institute de cercetare, autorităţi publice de sănătate şi veterinare, ferme de animale şi companii de procesare a alimentelor, clinici şi laboratoare private, industria farmaceutică şi cosmetică.

Produsele SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL au piaţa de desfacere şi în Republica Moldova şi în Polonia.

Sursă foto: Vasile Arcanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.